Een top klasse betonvloer voor woning en bedrijf

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw kantoor of woning? Laat u dan informeren door Silikal over woonbeton vloeren. Deze vloeren zijn uitstekend geschikt voor een huiskamer en een kantooromgeving en geven een goed comfort, isoleren goed en zijn leverbaar in verschillende kleuren. Deze woonbeton vloeren zijn onbrandbaar, bevatten geen schadelijke stoffen voor het milieu, bevatten geen giftige dampen en hebben een grote duurzaamheid. Wilt u een vloer voor uw kantoor die u jarenlang kunt gebruiken en die er ook nog eens representatief uitziet? Kies dan voor deze betonvloeren.

Een top klasse vloerenspecialist

Silikal is geen beginner in het aanleggen van vloeren. Wij zijn al vele jaren actief in de branche en hebben een ruime ervaring opgedaan in al die jaren. Voor ons is een vloer meer dan alleen een afdeklaag waar op gelopen kan worden. Vloeren moeten voldoen aan bepaalde eisen en die zijn niet altijd gelijk. Een particulier heeft andere eisen voor de vloer van de huiskamer dan een bakker die een nieuwe vloer nodig heeft voor de bakkerij.Naast woonbeton kunnen wij dan ook vrijwel altijd wel de meest geschikte vloer leveren voor woning en bedrijf.

Wij leveren ook vele andere vloeren

We noemen ons niet voor niets de vloeren expert. Wij leveren naast woonbeton vrijwel elke gietvloer voor bedrijf en woning zoals troffelvloeren die een uitstekende slijtvastheid hebben en zelfs een thermische schok kunnen opvangen en epoxyvloeren die speciaal aangepast kunnen worden voor computerruimtes. Lees hieronder de mogelijkheden die wij allemaal bieden.

  • Epoxyvloeren
  • Polyurethaan vloeren
  • Troffelvloeren
  • Egalisatievloeren
  • Reparatiemortels
  • Vloeistofdichte vloeren
  • Betonvloeren
  • Acrylaatvloeren
  • Coatingvloeren

Woonbeton

De vloer in opmars

Woonbeton vloeren komen de laatste jaren steeds meer in opmars. En dat is niet onterecht want het zijn uitstekende vloeren. Telt u de voordelen maar eens op. Een slijtvaste woonbeton vloer die jarenlang meegaat, geen schadelijke stoffen uitstoot, uitstekend geschikt is voor isolatie en vloerverwarming en een hippe uitstraling heeft wanneer u besluit om de vloer een kleur of structuur mee te geven.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten van woonbeton vloeren? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden en de kosten. Wij kunnen de woonbeton vloer aanleggen in uw woning of kantoor waar u vele jaren plezier van zult hebben. Wij komen met alle plezier bij u langs om een gratis advies te geven voor uw vloeren en wij geven u dan meteen een geheel vrijblijvende offerte die zich met de beste kan meten.

woonbeton

woonbeton