Professionele winkelvloeren

Door onze jarenlange ervaring en samenwerking met winkeliers hebben wij onze vloeren continu verbeterd en aangepast op de wensen en het gebruik in winkels. Onze winkelvloeren zijn bestand tegen intensieve loopbelasting en gebruik van winkelwagens. Onze winkelvloeren zijn hoger gepigmenteerd dan normaal, de sprekende kleuren geven uw winkel de juiste uitstraling.

Vloeronderhoud

Onze winkelvloeren zijn eenvoudig te onderhouden. Het reinigen is simpel en ze zijn speciaal ontwikkeld om ophoping van vuil tegen te gaan. Dit maakt het de perfecte vloer voor in uw winkel. Gemak, kwaliteit en duurzaamheid is zeker van toepassing op dit vloersysteem.

Meer weten?

We geven een aanzienlijke garantie op uw winkelvloer. De prijzen voor deze vloersoort kunnen verschillen. Afhankelijk van de ondervloer, mechanische voorbereidingen en het vloersysteem kunnen wij de kosten voor u berekenen. Wilt u een exacte prijs van ons? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen. Wij leveren advies op maat.

winkelvloeren

Het leggen van uw winkelvloer

Voordat wij aan de slag gaan inspecteren wij uw ondervloer en maken die vet en stofvrij. De ondervloer zal geïmpregneerd worden en grote oneffenheden zullen wij voor u egaliseren. Nadat we deze fase door zijn gaan wij de winkelvloer aanleggen.

winkelvloeren1

winkelvloeren2

winkelvloeren3