De perfecte werkplaatsvloer

Op zoek naar een nieuwe vloer voor uw werkplaats? Zoek niet langer, wij hebben de perfecte vloer voor u. Slijtvast, naadloos en trendy, tevens in iedere gewenste kleur leverbaar. De kunststofvloer is zeer geschikt voor allerlei werkzaamheden.

Ons werkproces

Binnen enkele dagen verzorgen wij het aanbrengen van de vloer, van begin tot eind, bij u op locatie. We beginnen met een grondige inspectie van uw ondervloer en maken die stof en vetvrij. Hierna brengen wij een primer aan op de vloer. Indien er grote oneffenheden zijn zullen wij de vloer egaliseren. Hierna kunnen wij eenvoudig uw werkplaatsvloer aanleggen. Als laatste brengen wij een toplaag aan die wij voorzien van antislip. Dikte zal 3 tot 5 mm zijn en is afhankelijk van welk vloersysteem u kiest. De prijs hangt af van een aantal aspecten. Mechanische voorbereiding, type ondervloer, keuze vloersysteem en het oppervlak.

werkplaatsvloeren

Vele mogelijkheden

Heeft u nog vragen, wilt u weten wat er precies mogelijk is. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We kunnen alle kosten voor u specificeren. We geven u een duidelijk beeld van de werkzaamheden, de kosten en onze producten.

werkplaatsvloeren1

werkplaatsvloeren2