De beste kunsthars vloeren

Heeft u plannen om de bestaande vloeren van uw bedrijf in Waregem te laten vervangen? Of heeft u vloeren nodig voor een nieuw pand? Neem dan contact op met Silikal voor de beste coatingvloeren, epoxyvloeren, troffelvloeren en acrylaatvloeren. Wij garanderen absolute top kwaliteit en de beste prijs voor de vloeren van uw bedrijf in Waregem.

Uw vloeren voorzien van kleur en design

Wij kunnen ook vloeren met kleuren of designs leveren. Vooral de polyurethaan vloeren geven voldoende mogelijkheden om het gebruik van kleur maximaal toe te passen. Ook onze epoxyvloeren kunnen voorzien worden van een kleur.

Acrylaatvloeren voor bedrijven zoals garages

Heeft u een garagebedrijf in Waregem en heeft u een vloer nodig waar geen druppel olie doorheen dringt? Dan bent u bij Silikal aan het juiste adres. Deze vloer, die ook geen zuren en logen doorlaat, is ook voor andere bedrijven geschikt die deze eigenschap op hun verlanglijst hebben staan. Ook de epoxyvloeren zijn vloeistofdicht.

Uw kantoor voorzien van woonbeton

Het mag vreemd klinken maar dat is het zeker niet. Wij kunnen uw kantoren in Waregem voorzien van woonbeton. Deze betonvloeren zijn zeer geschikt om op te wonen en te werken

Waregem

Uw vloeren gerepareerd en egaal

Heeft uw vloer beschadigingen? Dan kunnen wij die vloer herstellen met reparatiemortels. De vloer van uw bedrijf in Waregem wordt op die manier tip top in conditie. Heeft uw vloer een strakkere afwerking nodig? Dan leggen wij graag egalisatievloeren aan die de vloer weer helemaal strak maken.
.

Neem contact op voor meer info

Wilt u meer weten van onze vloeistofdichte vloeren en polyurethaan vloeren? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs in Waregem om u de voordelen uit te leggen van onze polyurethaan vloeren en laten u de eigenschappen zien van onze acrylaat vloeren die vloeistofdicht zijn. U krijgt dan meteen van ons een geheel vrijblijvende offerte die u kunt vergelijken met andere aanbiedingen.

Vind uw gewenste bedrijfsvloeren dichtbij Waregem

Voor nieuwe bedrijfsvloeren, winkelvloeren of industrievloeren in Waregem bent u aan het juiste adres bij Silikal België. Wij hebben al jaren ervaring in het realiseren van betonvloeren, polyurethaan vloeren, epoxyvloeren, coatingvloeren en troffelvloeren. Omdat wij uw gewenste vloeren exact laten aansluiten op uw bedrijfswerkzaamheden, beschikt u straks over vloeren voor langdurig en veelvuldig gebruik. Voor het repareren van uw vloeren in Waregem, bieden we reparatiemortels aan.

Dit zijn de voordelen van onze vloeren

Of wij nou troffelvloeren, polyurethaan vloeren, coatingvloeren, betonvloeren of epoxyvloeren voor u mogen verwezenlijken, al onze producten zijn van hoogstaande kwaliteit. Daarnaast helpen wij u graag aan precies die vloer die u nodig heeft. Vertel ons daarom aan welke eigenschappen uw gewenste bedrijfsvloeren, winkelvloeren of industrievloeren moeten voldoen. Is er sprake van een hoge belasting? Dan bieden onze troffelvloeren uitkomst. Moeten uw vloeren vloeistofdicht zijn? Laat ons dan epoxyvloeren of acrylaatvloeren voor u realiseren. Is het nodig uw vloer in Waregem te egaliseren? Dat kan zeer eenvoudig met onze reparatiemortels. Deze veelzijdige aanpak maakt van ons uw allround partner aangaande vloeren.

Schakel ons in voor winkelvloeren of industrievloeren in Waregem

Neem contact op met Silikal als u nieuwe betonvloeren, troffelvloeren, coatingvloeren, polyurethaan vloeren of epoxyvloeren wenst in Waregem. Onze industrievloeren, bedrijfsvloeren en winkelvloeren zijn duurzaam, slijtvast en vloeistofdicht. Maak een afspraak met ons door te bellen naar +32471-414411 of stuur een mail naar info@silikalbelgie.be. Wij voorzien uw pand in Waregem graag van de beste winkelvloeren, industrievloeren of bedrijfsvloeren.