Uw bedrijf voorzien van vloeistofdichte vloer

Heeft u plannen om de vloeren van uw bedrijf te laten vervangen voor vloeistofdichte vloeren en wilt u deze klus laten uitvoeren door een echte specialist? Informeer dan bij Silikal voor een gratis advies en een messcherpe offerte. Wij leveren diverse bedrijfsvloeren die geen druppel olie, zuur en loog doorlaten en bestand zijn tegen de meest agressieve chemicaliën. Deze epoxy, acrylaat en troffelvloeren blinken allemaal op hun eigen manier uit in hun top klasse waarbij wij ervoor zorgen dat u samen met ons advies de juiste keuze kunt maken met het advies dat u van ons krijgt.

Een allround expert in bedrijfsvloeren

Silikal is niet zomaar de eerste de beste leverancier voor bedrijfsvloeren. Wij hebben een schat aan ervaring en weten die ervaring te gebruiken om onze klanten de vloeren te leveren die het beste past bij het bedrijf. Wij weten welke vloer een garagebedrijf nodig heeft en welke vloer het meest geschikt is voor een bedrijf dat metaal verwerkt. Met deze kennis zijn we telkens weer in staat om de perfecte vloer aan te leggen waar onze klanten erg tevreden over zijn.

Bedrijfsvloeren in ons assortiment

Wij leveren een uitgebreid assortiment bedrijfsvloeren. Lees hieronder welke mogelijkheden wij allemaal aanbieden.

  • Epoxyvloeren
  • Acrylaatvloeren
  • Coatingvloeren
  • Polyurethaan bedrijfsvloeren
  • Egalisatievloeren
  • Woonbeton
  • Reparatiemortels
  • Betonvloeren
  • Troffelvloeren

vloeistofdichte vloeren

Verschillende mogelijkheden voor deze vloeren

Wij bieden verschillende mogelijkheden aan voor de vloeistofdichte vloeren. Wij hebben epoxyvloeren die wij kunnen afstemmen op dichtheid. Wilt u dat de vloer geen water doorlaat? Dat kan. Wilt u dat de vloer geen olie doorlaat? Dat kunnen we ook verzorgen. U vraagt het en wij passen de vloeren zo aan dat ze exact zijn afgestemd op dichtheid. De andere vloeistofdichte bedrijfsvloeren die wij leveren zijn de acrylaatvloeren en de troffelvloeren.

Beresterke vloeistofdichte troffelvloeren

Wij leveren ook troffelvloeren die erom bekend staan dat ze enorm veel krachten kunnen verdragen. Ook deze bedrijfsvloeren kunnen we als vloeistofdichte vloeren afleveren. Wij passen dan de vloer zodanig aan dat er geen chemicaliën en oliën meer doorheen dringen.

Neem contact op voor een gratis advies

Wij kunnen ons voorstellen dat het moeilijk is om de juiste keuze te maken voor uw vloeistofdichte vloeren. Daarom bieden wij een gratis advies aan. Wij leggen u uit wat de voordelen van elke specifieke vloer is en welke vloer het beste geschikt is voor uw bedrijf. Met een vloeistofdichte bedrijfsvloer van ons bent u er zeker van dat u de vloer krijgt die optimaal past bij de werkzaamheden van uw bedrijf.

Kwaliteitsvishandel Vermeulen.

Kwaliteitsvishandel Vermeulen.

Kwaliteitsvishandel Vermeulen.