Voor elk bedrijf een geschikte vloer

Bent u op zoek naar een topper in Vilvoorde voor het leveren van de beste bedrijfsvloeren? Neem dan contact op met Silikal. Wij leveren polyurethaan vloeren, acrylaatvloeren, coatingvloeren en coatingvloeren van de allerbeste kwaliteit en de beste prijs voor uw bedrijf. Wij kunnen tevens uw vloeren repareren met reparatiemortels en kunnen de mooiste egalisatievloeren aanleggen.

Een slijtvast vloer met een anti slip laag

Wij leveren epoxyvloeren in Vilvoorde die wij kunnen voorzien van een antislip laag. Deze vloeren zijn bijzonder slijtvast. Een andere zeer slijtvaste vloer is de troffelvloer. Troffelvloeren bestaan uit steenkorrels en harsen en kunnen een grote belasting dragen. Wij leveren ook woonbeton. Deze betonvloeren zijn uitstekend geschikt voor uw kantoor en woning in Vilvoorde.

Uw vloeren voorzien van design

Silikal levert polyurethaan vloeren die voorzien kunnen worden van een design in een groot aantal kleuren. Deze vloeren zijn geschikt voor algemeen gebruik. Ook de epoxyvloeren kunnen voorzien worden van een kleur.

Vloeistofdichte vloeren waar geen olie doorlekt

Een speciale vloer in ons assortiment zijn de acrylaatvloeren en epoxyvloeren waar geen druppel olie doorheen lekt. Deze vloeren vergen weinig onderhoud en kunnen een grote belasting dragen.

Vilvoorde

Reparaties aan de vloer snel uitgevoerd

Wij repareren ook regelmatig vloeren in Vilvoorde. Heeft uw vloer ook beschadigingen? Dan repareren wij die snel met reparatiemortels. Wij kunnen ook egalisatievloeren aanleggen om een bestaande vloer strakker te kamen.

Neem contact op voor een aanbieding

Wilt u meer weten van onze top klasse acrylaatvloeren? Of wilt u wel eens weten of de vloeistofdichte vloeren een optie voor u zouden zijn? Neem dan contact op met ons voor een geheel vrijblijvend advies. Wij komen bij u langs in Vilvoorde om u de voordelen uit te leggen van deze vloeren en u krijgt dan van ons een geheel vrijblijvende offerte voor een nieuwe vloer voor uw bedrijf in Vilvoorde.

Voor alle soorten bedrijfsvloeren in Vilvoorde

Als u nieuwe winkelvloeren, industrievloeren of bedrijfsvloeren wenst in Vilvoorde, is het verstandig contact op te nemen met Silikal. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van coatingvloeren, troffelvloeren, epoxyvloeren, betonvloeren en polyurethaan vloeren voor langdurig en veelvuldig gebruik. Ook bieden we reparatiemortels aan, voor het egaliseren van uw vloeren. Uiteraard zorgen wij ervoor dat onze kwalitatieve vloeren perfect aansluiten bij uw bedrijfswerkzaamheden in Vilvoorde.

Ontdek de voordelen van onze vloeren

Bij ons bent u verzekerd van hoogstaande kwaliteit. Ongeacht of u nou kiest voor onze polyurethaan vloeren, betonvloeren, epoxyvloeren, coatingvloeren of troffelvloeren. Voordat wij uw gewenste bedrijfsvloeren, industrievloeren of winkelvloeren gaan realiseren, horen wij graag aan welke eigenschappen deze moeten voldoen. Zo maken wij graag troffelvloeren, als uw vloeren tegen hoge belasting bestand moeten zijn. En voor een compleet vloeistofdichte vloer, zit u goed bij onze epoxyvloeren of acrylaatvloeren. Wilt u uw vloer in Vilvoorde wat verder egaliseren? Vraag ons dan naar onze reparatiemortels. U begrijpt, in ons vindt u uw complete partner op het gebied van vloeren.

Laat ons uw industrievloeren of winkelvloeren realiseren in Vilvoorde

Voor nieuwe troffelvloeren, polyurethaan vloeren, betonvloeren, coatingvloeren of epoxyvloeren voor uw pand in Vilvoorde, bent u bij Silikal aan het juiste adres. Wij realiseren graag vloeistofdichte, slijtvaste en duurzame bedrijfsvloeren, winkelvloeren of industrievloeren voor u. Bel direct naar +32471-414411 of stuur een mail naar info@silikalbelgie.be. Dan beschikt u straks in Vilvoorde ook over bedrijfsvloeren, winkelvloeren of industrievloeren met een zeer lange levensduur.