Top klasse bedrijfsvloeren voor de beste prijs

Bent u op zoek naar een specialist voor een perfecte vloer voor uw bedrijf in Veurne? Informeer dan bij Silikal voor een aanbieding voor een vloer die helemaal is afgestemd op uw bedrijf. Wij leveren diverse vloeren zoals troffelvloeren die maximaal belast kunnen worden, acrylaatvloeren die tegen zuren en olie bestand zijn en coatingvloeren die gemakkelijk en snel aan te brengen zijn. Wij komen graag bij u langs in Veurne om u een geheel vrijblijvend advies te geven.

Vloeren die maximaal belast kunnen worden

Silikal levert epoxyvloeren die een grote belasting kunnen dragen en bijzonder slijtvast zijn. Een andere vloer die maximaal belast kan worden zijn de troffelvloeren. Zowel de epoxyvloeren als de troffelvloeren zijn uitstekend geschikt voor de industrie waar belasting en slijtvastheid een voorwaarde is.

Uw vloer van een kleur voorzien

Wij kunnen de vloeren van uw bedrijf in Veurne ook van een kleur voorzien. Zowel de acrylaatvloeren als de polyurethaan vloeren kunnen gekleurd worden. De polyurethaan vloeren geven in dat geval meer mogelijkheden. Bij deze vloer kunt u ook motieven aan laten brengen voor de mooiste effecten. Daarbij zijn de acrylaatvloeren en epoxyvloeren vloeistofdichte vloeren die bestand zijn tegen zuren, olie en logen.

Veurne

Nog veel meer mogelijkheden

Naast deze vloeren kunnen wij nog meer betekenen voor uw bedrijfsvloeren. Wij kunnen de vloeren repareren met reparatiemortels, wij kunnen egalisatievloeren leveren en wij leveren betonvloeren die ook bekend staan als woonbeton. Deze vloeren zijn uitstekend geschikt voor uw kantoren van uw bedrijf in Veurne en zijn gemakkelijk te onderhouden.

Maak een afspraak voor het beste advies

Wilt u meer informatie en een geheel vrijblijvend advies? Neem dan contact op met ons. Wij komen graag bij u langs in Veurne om u een geheel gratis en vrijblijvend advies te geven. Voorzie uw bedrijf in Veurne van een topklasse vloer van ons voor jarenlang zorgeloos gebruik.

Uw partner in bedrijfsvloeren voor in Veurne

Bent u in Veurne op zoek naar een leverancier in vloeren? Neem contact op met Silikal voor onder andere industrievloeren, bedrijfsvloeren en winkelvloeren. Zo realiseren wij epoxyvloeren, troffelvloeren, polyurethaan vloeren, coatingvloeren en betonvloeren voor jarenlang gebruik. Voor het egaliseren van uw vloeren bieden we reparatiemortels aan. Onze vloeren zijn uiterst kwalitatief doch betaalbaar. Daarnaast zorgen wij ervoor dat ze perfect passen bij uw bedrijfswerkzaamheden. Welke vloer wenst u in Veurne?

Profiteer van de voordelen van onze vloeren

Of u nou kiest voor onze epoxyvloeren, coatingvloeren, betonvloeren, polyurethaan vloeren of troffelvloeren, wij verzekeren u van de beste kwaliteit. Vertel ons welke eigenschappen uw industrievloeren, bedrijfsvloeren of winkelvloeren moeten dragen, dan houden wij daar rekening mee in ons advies aan u en de productie van onze vloeren. Zo raden wij onze troffelvloeren aan, als uw vloeren bestand moeten zijn tegen hoge belasting. En kies voor onze acrylaatvloeren of epoxyvloeren, als uw nieuwe vloeren gegarandeerd vloeistofdicht moeten zijn. Voor het egaliseren van uw vloer, kunt u onze reparatiemortels aanschaffen. Kortom, wij zijn uw complete partner voor uw vloeren in Veurne.

Schakel ons in voor uw industrievloeren of winkelvloeren in Veurne

Wilt u uw pand in Veurne laten verrijken met vloeistofdichte, duurzame en slijtvaste polyurethaan vloeren, coatingvloeren, betonvloeren, epoxyvloeren of troffelvloeren? Bij ons bent u aan het juiste adres voor sterke winkelvloeren, bedrijfsvloeren en industrievloeren. Bel naar +32471-414411 of stuur een e-mail naar info@silikalbelgie.be. Wij horen graag welk type bedrijfsvloeren, industrievloeren of winkelvloeren wij mogen aanleggen in Veurne.