De beste bedrijfsvloeren van kunststof

Bent u voor uw bedrijf in Turnhout op zoek naar een leverancier voor nieuwe top klasse vloeren? Neem dan contact op met Silikal. Wij leggen vloeren aan die optimaal zijn afgestemd op de wensen van onze klanten. Wij leggen acrylaatvloeren aan die als uitstekende vloeistofdichte vloeren bekend staan, epoxyvloeren met een hoge slijtvastheid, troffelvloeren die bijna niet stuk te krijgen zijn en betonvloeren zoals woonbeton die niet misstaan in uw kantoor in Turnhout. Wij leggen tevens coatingvloeren aan voor algemeen gebruik.

De beste vloeren die geen olie doorlaten

Veel bedrijven in Turnhout hebben als voorwaarde dat de vloer absoluut geen olie mag doorlaten. Silikal biedt vloeistofdichte vloeren aan zoals acrylaatvloeren en epoxyvloeren waar inderdaad geen druppel olie doorheen zal lekken.

Slijtvaste vloeren voor hoge duurzaamheid

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk gebruik maken van de vloer van uw onderneming in Turnhout. Onze epoxyvloeren en troffelvloeren bieden die duurzaamheid. Onze vloeren van epoxy kunnen tevens voorzien worden van een kleur. Ook onze polyurethaan vloeren kunnen voorzien worden van kleur voor de mooiste effecten.

Reparaties en egalisaties vakkundig uitgevoerd

Wij kunnen bestaande vloeren van uw onderneming in Turnhout ook egaliseren voor u. Onze egalisatievloeren zijn van top klasse en garanderen een strakke vloer. Met onze reparatiemortels kunnen wij beschadigde vloeren snel en deskundig herstellen.

Turnhout

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten van de mogelijkheden die wij bieden en wilt u een gratis en geheel vrijblijvend advies van ons? Neem dan contact op met ons. Wij komen met alle plezier langs bij u in Turnhout om samen met u de wensen door te nemen voor uw vloer. Wij leggen u uit wanneer onze coatingvloeren de beste keuze zijn en wat de eigenschappen zijn van onze vloeistofdichte vloeren. U krijgt dan van ons een geheel vrijblijvende offerte die u rustig kunt vergelijken met andere aanbiedingen.

Uw partner in bedrijfsvloeren voor in Turnhout

Bent u in Turnhout op zoek naar een leverancier in vloeren? Neem contact op met Silikal voor onder andere industrievloeren, bedrijfsvloeren en winkelvloeren. Zo realiseren wij epoxyvloeren, troffelvloeren, polyurethaan vloeren, coatingvloeren en betonvloeren voor jarenlang gebruik. Voor het egaliseren van uw vloeren bieden we reparatiemortels aan. Onze vloeren zijn uiterst kwalitatief doch betaalbaar. Daarnaast zorgen wij ervoor dat ze perfect passen bij uw bedrijfswerkzaamheden. Welke vloer wenst u in Turnhout?

Profiteer van de voordelen van onze vloeren

Of u nou kiest voor onze epoxyvloeren, coatingvloeren, betonvloeren, polyurethaan vloeren of troffelvloeren, wij verzekeren u van de beste kwaliteit. Vertel ons welke eigenschappen uw industrievloeren, bedrijfsvloeren of winkelvloeren moeten dragen, dan houden wij daar rekening mee in ons advies aan u en de productie van onze vloeren. Zo raden wij onze troffelvloeren aan, als uw vloeren bestand moeten zijn tegen hoge belasting. En kies voor onze acrylaatvloeren of epoxyvloeren, als uw nieuwe vloeren gegarandeerd vloeistofdicht moeten zijn. Voor het egaliseren van uw vloer, kunt u onze reparatiemortels aanschaffen. Kortom, wij zijn uw complete partner voor uw vloeren in Turnhout.

Schakel ons in voor uw industrievloeren of winkelvloeren in Turnhout

Wilt u uw pand in Turnhout laten verrijken met vloeistofdichte, duurzame en slijtvaste polyurethaan vloeren, coatingvloeren, betonvloeren, epoxyvloeren of troffelvloeren? Bij ons bent u aan het juiste adres voor sterke winkelvloeren, bedrijfsvloeren en industrievloeren. Bel naar +32471-414411 of stuur een e-mail naar info@silikalbelgie.be. Wij horen graag welk type bedrijfsvloeren, industrievloeren of winkelvloeren wij mogen aanleggen in Turnhout.