De krachtpatser onder de vloeren

Bent u op zoek naar een echte krachtpatser onder de bedrijfsvloeren? Informeer dan bij Silikal naar onze troffelvloeren. Deze vloeren, die samengesteld zijn uit gepigmenteerde kwartskorrels, toeslagstoffen en oplosmiddel vrije harsen, kunnen de zwaarste belasting verdragen en zijn zelfs bestand tegen thermische schokken. Deze vloeren zijn ook bestand tegen vloeistoffen en chemicaliën. Met troffelvloeren in uw bedrijf bent u er zeker van dat u top klasse vloeren krijgt die de jaren van gebruik met gemak kan doorstaan. Informeer bij ons naar de mogelijkheden of lees verder voor meer informatie over dit vloertype.

Voorzie uw vloer van kleur

U heeft met onze troffelvloeren ook voldoende mogelijkheden om het uiterlijk van de vloer helemaal naar behoefte aan te passen. Wij kunnen de vloeren in elke RAL kleur leveren en kunnen zelfs uw logo op de vloer verwerken.

Welke andere vloeren leveren wij

Wij leveren naast troffelvloeren nog meer vloeren. Lees hieronder welke andere bedrijfsvloeren wij kunnen leveren.

  • Acrylaatvloeren
  • Coatingvloeren
  • Vloeistofdichte vloeren
  • Betonvloeren
  • Epoxyvloeren
  • Polyurethaan vloeren
  • Egalisatievloeren
  • Woonbeton
  • Reparatiemortels

troffelvloeren

Elke vloer maximaal afgestemd

Wij leveren de troffelvloeren helemaal aangepast af aan uw bedrijf. Wij kunnen de toplaag ruw afleveren maar we kunnen de vloer ook glad afwerken. Deze afwerking stemmen we samen af met onze klant. Wanneer u zegt dat de troffelvloeren absoluut geen olie mogen doorlaten dan zorgen wij ervoor dat dit ook niet gebeurd. De vloer is dus helemaal naar behoefte samen te stellen inclusief het vermogen van het verdragen van maximale belasting.

De allround bedrijfsvloeren specialist

Silikal is al jarenlang de specialist in het leveren en aanleggen van bedrijfsvloeren van top kwaliteit. Een bedrijfsvloer aanleggen is voor ons een serieuze zaak die we grondig aanpakken. Wanneer wij bij u op bezoek komen voor een advies dan weten wij al vrij snel welke vloer het meest geschikt is voor uw bedrijf. Wij kunnen de troffelvloeren ook aanpassen aan uw bedrijf zodat u er altijd zeker van bent dat u de vloer krijgt die helemaal past bij de werkzaamheden op de werkvloer.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Wilt u meer weten van onze troffelvloeren en bent u benieuwd wat deze vloer u zou gaan kosten? Neem dan contact op met ons voor een geheel vrijblijvende offerte. Wij komen bij u langs om een gratis advies uit te brengen voor uw bedrijfsvloer en u krijgt dan van ons een geheel vrijblijvende messcherpe offerte voor een vloer van echte top kwaliteit.