Allround experts voor optimale bedrijfsvloeren

Heeft u een onderneming in Tongeren en bent u van plan om uw huidige bedrijfsvloeren te laten vervangen voor nieuwe top klasse vloeren? Dan is Silikal het bedrijf dat u zoekt. Wij leveren top kwaliteit en garanderen u dat u van ons een vloer krijgt die optimaal is afgestemd op de werkzaamheden van uw bedrijf in Tongeren. Wij leveren acrylaatvloeren die een zeer goede reputatie hebben als vloeistofdichte vloeren, betonvloeren zoals woonbeton coatingvloeren, polyurethaan vloeren en epoxyvloeren.

Vloeren die elke vloeistof tegenhouden

Silikal is de expert op het gebied van vloeistofdichte vloeren. Deze acrylaatvloeren en epoxyvloeren zijn bestand tegen de meest agressieve zuren, logen en laten geen druppel olie door. Wij leveren deze vloeren in Tongeren voor de beste prijzen.

Vloeren die naar uw wens gekleurd worden

Wij leggen ook polyurethaan vloeren aan die geheel aangepast ingekleurd kunnen worden. Deze vloeren kunnen voorzien worden van motieven die uw bedrijf in Tongeren net even dat beetje meer aanzicht geven.

Duurzaamheid hoog in het vaandel

Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan en willen ook graag uw bedrijf in Tongeren van de meest duurzame vloer voorzien. Wij leveren epoxyvloeren en troffelvloeren die meer dan één stootje kunnen verdragen.

Tongeren

Uw vloeren weer tip top in orde

Wij kunnen uw beschadigde vloeren ook repareren. Wij gebruiken hier top klasse reparatiemortels voor die uw vloer weer helemaal herstellen. Wij kunnen uw vloeren ook egaliseren. Onze egalisatievloeren zijn van top kwaliteit en garanderen een snelle oplossing voor een strakke vloer.

Maak contact voor een vrijblijvende aanbieding

Wilt u een geheel vrijblijvende offerte van ons ontvangen met een gratis en deskundig advies? Dat kan. Wij komen bij u langs in Tongeren om u een deskundig advies te geven voor de meest geschikte vloer. Wij leggen u ook duidelijk uit wanneer wij denken dat onze acrylaatvloeren de beste keuze is.

Voor alle soorten bedrijfsvloeren in Tongeren

Als u nieuwe winkelvloeren, industrievloeren of bedrijfsvloeren wenst in Tongeren, is het verstandig contact op te nemen met Silikal. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van coatingvloeren, troffelvloeren, epoxyvloeren, betonvloeren en polyurethaan vloeren voor langdurig en veelvuldig gebruik. Ook bieden we reparatiemortels aan, voor het egaliseren van uw vloeren. Uiteraard zorgen wij ervoor dat onze kwalitatieve vloeren perfect aansluiten bij uw bedrijfswerkzaamheden in Tongeren.

Ontdek de voordelen van onze vloeren

Bij ons bent u verzekerd van hoogstaande kwaliteit. Ongeacht of u nou kiest voor onze polyurethaan vloeren, betonvloeren, epoxyvloeren, coatingvloeren of troffelvloeren. Voordat wij uw gewenste bedrijfsvloeren, industrievloeren of winkelvloeren gaan realiseren, horen wij graag aan welke eigenschappen deze moeten voldoen. Zo maken wij graag troffelvloeren, als uw vloeren tegen hoge belasting bestand moeten zijn. En voor een compleet vloeistofdichte vloer, zit u goed bij onze epoxyvloeren of acrylaatvloeren. Wilt u uw vloer in Tongeren wat verder egaliseren? Vraag ons dan naar onze reparatiemortels. U begrijpt, in ons vindt u uw complete partner op het gebied van vloeren.

Laat ons uw industrievloeren of winkelvloeren realiseren in Tongeren

Voor nieuwe troffelvloeren, polyurethaan vloeren, betonvloeren, coatingvloeren of epoxyvloeren voor uw pand in Tongeren, bent u bij Silikal aan het juiste adres. Wij realiseren graag vloeistofdichte, slijtvaste en duurzame bedrijfsvloeren, winkelvloeren of industrievloeren voor u. Bel direct naar +32471-414411 of stuur een mail naar info@silikalbelgie.be. Dan beschikt u straks in Tongeren ook over bedrijfsvloeren, winkelvloeren of industrievloeren met een zeer lange levensduur.