Een slagerijvloer van Silikal

De kunststof slagerijvloeren die wij kunnen leveren heeft vele voordelen ten opzichte van andere vloerafwerkingen. Zo zijn onze kunststof vloeren naadloos, slijtvast, snel te plaatsen en in vele kleuren te verkrijgen. Daarnaast zijn de vloeren HACCP en Halal gekeurd.

Informatie over de mogelijkheden

Prijzen zijn afhankelijk van opperlakte de staat van uw ondervloer en voorbereidingen die wij moeten treffen. Veel vertrouwen in onze vloeren daarom bieden wij u unieke garantie conform onze voorwaarden. Om u een goed beeld te geven kunt u altijd contact met ons opnemen.

De vloer aanleggen

Nadat uw ondervloer door ons is geïnspecteerd, maken we hem stof- en vetvrij. Hierna zullen we de vloer impregneren en indien nodig egaliseren. De volgende dag zullen we dan de nieuwe slagerijvloer aanbrengen.

slagerijvloeren

Voordelen van onze vloeren

Onze vloersystemen hebben een aantal voordelen die goed van pas komen. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden en te reinigen. Ook wordt bij onze vloeren hechting van vuil tot een minimum beperkt, o.a. doordat de vloer naadloos is. Bij eventuele beschadigingen is de slagerijvloer eenvoudig te repareren.

slagerijvloeren1

slagerijvloeren2

slagerijvloeren3