De beste gietvloeren voor uw bedrijf

Heeft u plannen om uw onderneming in Sint-Niklaas te voorzien van nieuwe vloeren? Neem dan contact op met Silikal voor de beste coatingvloeren, polyurethaan vloeren en epoxyvloeren. Deze vloeren blinken uit in hun kwaliteit en duurzaamheid en geven elk voordelen die de vloer optimaal geschikt kan maken voor elke bedrijfstak.

De beste vloeren van polyurethaan

Silikal levert de beste polyurethaan vloeren in Sint-Niklaas die beschikbaar zijn. Deze gietvloeren zijn elastisch en kunnen van een kleur worden voorzien. Daarnaast leveren wij ook troffelvloeren. Deze vloeren zijn een mengsel van steenslag en harsen en leveren een uitermate slijtvaste vloer op die jarenlang meegaat.

Epoxy vloeren voor maximale belasting

Onze epoxyvloeren blinken uit in hun eigenschap dat ze een zware belasting aankunnen. Deze vloeren kunnen worden voorzien van een kleur en er kan een laag aangebracht worden die slippen tegengaat. Daarnaast kunt u uw bedrijf in Sint-Niklaas ook voorzien van vloeistofdichte vloeren zoals onze acrylaatvloeren en epoxyvloeren.

Wonen en werken op betonvloeren

U heeft er misschien nog niet aan gedacht maar wonen en werken op woonbeton is wel degelijk mogelijk. Wij leveren deze betonvloeren in Sint-Niklaas die meer comfort brengen dan u denkt.

Sint-Niklaas

Uw vloeren egaal en gerepareerd

Wij leggen ook egalisatievloeren aan op bestaande vloeren. Met deze oplossing bent u snel en goedkoop voorzien van een strakke vloer. Verder repareren wij ook vloeren met reparatiemortels. Verzeker uzelf van een snelle oplossing om de vloeren van uw onderneming in Sint-Niklaas weer snel optimaal bruikbaar te maken.

Neem contact op voor een afspraak

Wilt u meer informatie over onze vloeren? Neem dan snel contact op voor meer informatie. Wij leggen u graag de mogelijkheden uit van onze slijtvaste troffelvloeren of onze vloeistofdichte acrylaatvloeren. Wij komen met alle plezier bij u langs in Sint-Niklaas om u het beste advies te geven voor de beste vloer voor uw bedrijf.

Uw specialist in bedrijfsvloeren voor in Sint-Niklaas

Zoekt u een leverancier in kwalitatieve vloeren voor in Sint-Niklaas? Silikal levert onder andere industrievloeren, epoxyvloeren, coatingvloeren en winkelvloeren. Maar ook voor polyurethaan vloeren, betonvloeren, troffelvloeren en reparatiemortels bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag aan een kwalitatieve doch betaalbare bedrijfsvloer. Wij zorgen ervoor dat uw gewenste vloer perfect is afgestemd op uw bedrijfswerkzaamheden. Laat ons vandaag nog weten welke vloer u wenst in Sint-Niklaas.

Ontdek de voordelen van onze vloeren

Of u ons nou inschakelt voor de productie van betonvloeren, epoxyvloeren, polyurethaan vloeren, coatingvloeren of troffelvloeren, wij zorgen altijd voor een hoogstaande kwaliteit. Wij horen graag waar uw vloeren aan moeten voldoen, zodat wij de juiste bedrijfsvloeren, industrievloeren of winkelvloeren voor u kunnen realiseren. Moet uw vloer bestand zijn tegen hoge belasting? Kies dan voor troffelvloeren. Als het belangrijk is dat uw vloeren vloeistofdicht zijn, bieden acrylaatvloeren en epoxyvloeren juist uitkomst. Voor een mooie egale vloer bieden wij onze reparatiemortels aan. Aan welke eigenschappen moeten uw vloeren in Sint-Niklaas voldoen?

Kies voor onze winkelvloeren in Sint-Niklaas

Heeft u in Sint-Niklaas interesse in slijtvaste, vloeistofdichte en sterke epoxyvloeren, polyurethaan vloeren, betonvloeren, coatingvloeren of troffelvloeren? Laat ons kwalitatieve bedrijfsvloeren of industrievloeren voor u realiseren. Benader ons via +32471-414411 of stuur een e-mail naar info@silikalbelgie.be. Wij komen graag uw gewenste industrievloeren, winkelvloeren of bedrijfsvloeren vloeren aanleggen in uw bedrijf in Sint-Niklaas.