Een ruim assortiment aan bedrijfsvloeren

Bent u op zoek naar een bedrijf in Roeselare die de vloeren kan aanleggen van top kwaliteit? Neem dan contact op met Silikal. Wij leveren de beste bedrijfsvloeren voor elke toepassing. Wij leggen acrylaatvloeren en polyurethaan vloeren van top klasse aan en kunnen tevens betonvloeren leveren.

De beste vloeren van acrylaat

Wilt u een vloer die bestand is tegen olie, zuren en logen? Dan zijn onze acrylaatvloeren en epoxyvloeren een aanrader. Deze vloeren staan bekend als uitstekende vloeistofdichte vloeren en zijn uitstekend geschikt voor o.a. garagebedrijven en andere bedrijfstakken die te maken hebben met vloeistoffen die niet door de vloer mogen dringen. Verzeker uw bedrijf in Roeselare van vloeistofdichte vloeren met een vloer van ons.

Ook voor andere vloeroplossingen

Wij leveren ook andere oplossingen voor uw vloer zoals egalisatievloeren om vloeren weer helemaal gelijk te maken, reparatiemortels om uw vloeren van uw bedrijf in Roeselare weer helemaal in topconditie te brengen en troffelvloeren die bestaan uit een combinatie van steenslag en oplosmiddel vrije harsen. Wij leveren ook woonbeton. Deze betonvloeren zijn uitermate geschikt voor kantoren en zijn duurzaam en gemakkelijk in onderhoud.

Roeselare

Vloeren die van een kleur kunnen worden voorzien

Wij leveren epoxyvloeren en polyurethaan vloeren die beide van een kleur kunnen worden voorzien. Bij de vloeren van polyurethaan zijn de mogelijkheden zelfs enorm. Silikal levert ook epoxyvloeren welke een uitstekende hardheid hebben en geschikt zijn voor het zwaardere werk. Voor beide vloeren bieden wij in Roeselare de beste prijzen aan.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan snel contact op met ons. Wij komen graag bij u langs in Roeselare om u de verschillen uit te leggen tussen coatingvloeren en polyurethaan vloeren. Wij geven u een geheel vrijblijvend advies voor de vloeren van uw bedrijf in Roeselare en geven u met alle plezier een geheel vrijblijvende offerte.

Vind uw gewenste bedrijfsvloeren dichtbij Roeselare

Voor nieuwe bedrijfsvloeren, winkelvloeren of industrievloeren in Roeselare bent u aan het juiste adres bij Silikal België. Wij hebben al jaren ervaring in het realiseren van betonvloeren, polyurethaan vloeren, epoxyvloeren, coatingvloeren en troffelvloeren. Omdat wij uw gewenste vloeren exact laten aansluiten op uw bedrijfswerkzaamheden, beschikt u straks over vloeren voor langdurig en veelvuldig gebruik. Voor het repareren van uw vloeren in Roeselare, bieden we reparatiemortels aan.

Dit zijn de voordelen van onze vloeren

Of wij nou troffelvloeren, polyurethaan vloeren, coatingvloeren, betonvloeren of epoxyvloeren voor u mogen verwezenlijken, al onze producten zijn van hoogstaande kwaliteit. Daarnaast helpen wij u graag aan precies die vloer die u nodig heeft. Vertel ons daarom aan welke eigenschappen uw gewenste bedrijfsvloeren, winkelvloeren of industrievloeren moeten voldoen. Is er sprake van een hoge belasting? Dan bieden onze troffelvloeren uitkomst. Moeten uw vloeren vloeistofdicht zijn? Laat ons dan epoxyvloeren of acrylaatvloeren voor u realiseren. Is het nodig uw vloer in Roeselare te egaliseren? Dat kan zeer eenvoudig met onze reparatiemortels. Deze veelzijdige aanpak maakt van ons uw allround partner aangaande vloeren.

Schakel ons in voor winkelvloeren of industrievloeren in Roeselare

Neem contact op met Silikal als u nieuwe betonvloeren, troffelvloeren, coatingvloeren, polyurethaan vloeren of epoxyvloeren wenst in Roeselare. Onze industrievloeren, bedrijfsvloeren en winkelvloeren zijn duurzaam, slijtvast en vloeistofdicht. Maak een afspraak met ons door te bellen naar +32471-414411 of stuur een mail naar info@silikalbelgie.be. Wij voorzien uw pand in Roeselare graag van de beste winkelvloeren, industrievloeren of bedrijfsvloeren.