Kwaliteit voor uw parkeergarage

Silikal heeft parkeergaragevloeren die zowel voor buiten als binnen geschikt zijn. Deze vloersystemen zijn vloeistofdicht, scheuroverbruggend en erg flexibel. Mocht u een waterdichte parkeergaragevloer willen kunnen wij een speciaal membraan plaatsen. Dit helpt tevens bij het opvangen van werking.

Service

Wij hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en denken graag met u mee. Wij zijn snel en flexibel en komen gemaakte afspraken altijd na. Wij geloven in onze producten en de kwaliteit ervan. Wij geven een ruime garantie op onze parkeergaragevloeren en zullen u ook adviseren over het onderhoud.

Het aanleggen van de vloer

Allereerst zullen wij uw vloer inspecteren. De volgende stap is het mechanisch voorbereiden met stofarme kogelstralen of frezen. Hierna gebruiken wij een primer, eventueel een membraam, de parkeergarage gietvloer en twee toplagen. Alles bij elkaar is de gemiddelde dikte 5 mm.

parkeergaragevloeren

Vrijblijvend advies

Prijzen zijn afhankelijk van verschillende dingen. Onder andere welke ondervloer u heeft, mechanische voorbereidingen die nodig zijn en de vloersysteemkeuze. Wij geven u graag advies bij de keuze van uw parkeergaragevloer.

Voor meer informatie kunt u direct contact opnemen via het contactformulier.

parkeergaragevloeren1

parkeergaragevloeren2