Een top klasse vloer voor uw bedrijf

Heeft u een bedrijf in Oostende en heeft u plannen om de bestaande vloeren te laten vervangen voor nieuwe vloeren? Of heeft u een nieuw bedrijf geopend in Oostende en heeft u een bedrijf nodig die een perfecte vloer kan aanleggen die helemaal past bij uw bedrijf? Neem dan contact op met Silikal voor een vrijblijvend advies. Wij leveren de beste acrylaatvloeren, epoxyvloeren en polyurethaan vloeren. Wij kunnen uw bestaande vloer repareren en kunnen tevens woonbeton aanleggen in kantoren.

Voor elk bedrijf de meest optimale vloer

Silikal ziet een vloer als de basis van een bedrijf. Wij vinden dat de vloer gewoon af moet zijn en daar staan we dan ook voor. Wij leveren vloeistofdichte vloeren in Oostende voor bedrijven die te maken hebben met werkzaamheden waarbij vloeistoffen worden gebruikt die absoluut niet door mogen dringen door de vloer. Wij leveren epoxyvloeren die slijtvast zijn en tegen een stootje kunnen en wij leveren polyurethaan vloeren die van een kleur kunnen worden voorzien.

Wij repareren uw vloer ook

Heeft de vloer van uw bedrijf in Oostende een opknapbeurt nodig? Dan repareren wij die met reparatiemortels. En dat niet alleen. Wij kunnen ook egalisatievloeren aanleggen om uw bestaande vloer vlakker te maken. Wij kunnen ook troffelvloeren en coatingvloeren aanleggen als alternatief voor onze top klasse kunststof vloeren.

Een prachtvloer van beton

Wonen en werken op betonvloeren is tegenwoordig geen enkel probleem meer. Wij leveren woonbeton wat een uitermate comfortabele vloer is voor uw kantoor in Oostende. Deze vloeren zijn een combinatie van beton en kunststof.

Oostende

Laat ons langskomen voor een advies

Wij komen met alle plezier bij u langs in Oostende voor een geheel vrijblijvend advies. Wij overtuigen u graag van onze slijtvaste epoxyvloeren en wij laten u graag zien wat de voordelen zijn van onze acrylaatvloeren die bekend staan als de beste vloeistofdichte vloeren.

Voor alle soorten bedrijfsvloeren in Oostende

Als u nieuwe winkelvloeren, industrievloeren of bedrijfsvloeren wenst in Oostende, is het verstandig contact op te nemen met Silikal. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van coatingvloeren, troffelvloeren, epoxyvloeren, betonvloeren en polyurethaan vloeren voor langdurig en veelvuldig gebruik. Ook bieden we reparatiemortels aan, voor het egaliseren van uw vloeren. Uiteraard zorgen wij ervoor dat onze kwalitatieve vloeren perfect aansluiten bij uw bedrijfswerkzaamheden in Oostende.

Ontdek de voordelen van onze vloeren

Bij ons bent u verzekerd van hoogstaande kwaliteit. Ongeacht of u nou kiest voor onze polyurethaan vloeren, betonvloeren, epoxyvloeren, coatingvloeren of troffelvloeren. Voordat wij uw gewenste bedrijfsvloeren, industrievloeren of winkelvloeren gaan realiseren, horen wij graag aan welke eigenschappen deze moeten voldoen. Zo maken wij graag troffelvloeren, als uw vloeren tegen hoge belasting bestand moeten zijn. En voor een compleet vloeistofdichte vloer, zit u goed bij onze epoxyvloeren of acrylaatvloeren. Wilt u uw vloer in Oostende wat verder egaliseren? Vraag ons dan naar onze reparatiemortels. U begrijpt, in ons vindt u uw complete partner op het gebied van vloeren.

Laat ons uw industrievloeren of winkelvloeren realiseren in Oostende

Voor nieuwe troffelvloeren, polyurethaan vloeren, betonvloeren, coatingvloeren of epoxyvloeren voor uw pand in Oostende, bent u bij Silikal aan het juiste adres. Wij realiseren graag vloeistofdichte, slijtvaste en duurzame bedrijfsvloeren, winkelvloeren of industrievloeren voor u. Bel direct naar +32471-414411 of stuur een mail naar info@silikalbelgie.be. Dan beschikt u straks in Oostende ook over bedrijfsvloeren, winkelvloeren of industrievloeren met een zeer lange levensduur.