Voor elk bedrijf een geschikte vloer

Heeft u een bedrijf in Nieuwpoort en bent u van plan om nieuwe vloeren aan te laten leggen? Neem dan contact op met Silikal voor de beste vloeren voor de beste prijs. Wij leveren de beste slijtvaste epoxyvloeren, acrylaatvloeren die geen druppel vloeistof doorlaten en polyurethaan vloeren die van een kleur kunnen worden voorzien. Wij leveren tevens de beste troffelvloeren die beschikbaar zijn.

Vloeren die geen druppel vloeistof doorlaten

Wij leveren vloeistofdichte vloeren in Nieuwpoort van de allerbeste kwaliteit. Deze acrylaatvloeren en epoxyvloeren staan erom bekend dat ze geen druppel water doorlaten en kunnen op vrijwel elke vloer aangelegd worden.

Slijtvaste vloeren voor zware belasting

Onze epoxyvloeren zijn bijzonder slijtvast en kunnen een stootje hebben. Deze vloeren kunnen wij ook bij uw bedrijf in Nieuwpoort aanleggen voor de beste prijs. Wilt u een vloer met kleuren? Dan zijn de polyurethaan vloeren een uitstekende keuze. Deze vloeren kunnen voorzien worden van een kleur om gedeeltes op de productievloer af te bakenen of om een prachtig mooi accent aan te brengen op de vloeren van uw kantoren in Nieuwpoort.

Nieuwpoort

Ook voor andere vloeren de beste keuze

Silikal levert ook betonvloeren en egalisatievloeren. Daarnaast kunnen wij uw bestaande vloer repareren met reparatiemortels. Wilt u een snelle en eenvoudige oplossing voor uw bedrijf in Nieuwpoort dan zijn de coatingvloeren een goede en goedkope optie. De betonvloeren die wij aanbieden staan ook bekend als woonbeton wat een combinatie van kunststof en beton is en welke uitstekend geschikt is voor kantoren en woonkamers.

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

Wij komen graag bij u langs in Nieuwpoort om u een gratis en geheel vrijblijvend advies te geven voor uw nieuwe vloeren. Wij kunnen de polyurethaan vloeren aanleggen in uw bedrijf zodat u er zeker van bent dat u een top klasse vloer krijgt die jarenlang meegaat of de acrylaatvloeren gegarandeerd geen vloeistof doorlaten.

Vind uw gewenste bedrijfsvloeren dichtbij Nieuwpoort

Voor nieuwe bedrijfsvloeren, winkelvloeren of industrievloeren in Nieuwpoort bent u aan het juiste adres bij Silikal België. Wij hebben al jaren ervaring in het realiseren van betonvloeren, polyurethaan vloeren, epoxyvloeren, coatingvloeren en troffelvloeren. Omdat wij uw gewenste vloeren exact laten aansluiten op uw bedrijfswerkzaamheden, beschikt u straks over vloeren voor langdurig en veelvuldig gebruik. Voor het repareren van uw vloeren in Nieuwpoort, bieden we reparatiemortels aan.

Dit zijn de voordelen van onze vloeren

Of wij nou troffelvloeren, polyurethaan vloeren, coatingvloeren, betonvloeren of epoxyvloeren voor u mogen verwezenlijken, al onze producten zijn van hoogstaande kwaliteit. Daarnaast helpen wij u graag aan precies die vloer die u nodig heeft. Vertel ons daarom aan welke eigenschappen uw gewenste bedrijfsvloeren, winkelvloeren of industrievloeren moeten voldoen. Is er sprake van een hoge belasting? Dan bieden onze troffelvloeren uitkomst. Moeten uw vloeren vloeistofdicht zijn? Laat ons dan epoxyvloeren of acrylaatvloeren voor u realiseren. Is het nodig uw vloer in Nieuwpoort te egaliseren? Dat kan zeer eenvoudig met onze reparatiemortels. Deze veelzijdige aanpak maakt van ons uw allround partner aangaande vloeren.

Schakel ons in voor winkelvloeren of industrievloeren in Nieuwpoort

Neem contact op met Silikal als u nieuwe betonvloeren, troffelvloeren, coatingvloeren, polyurethaan vloeren of epoxyvloeren wenst in Nieuwpoort. Onze industrievloeren, bedrijfsvloeren en winkelvloeren zijn duurzaam, slijtvast en vloeistofdicht. Maak een afspraak met ons door te bellen naar +32471-414411 of stuur een mail naar info@silikalbelgie.be. Wij voorzien uw pand in Nieuwpoort graag van de beste winkelvloeren, industrievloeren of bedrijfsvloeren.