De topper in kunststof bedrijfsvloeren

Heeft u plannen om uw bedrijf in Moeskroen te laten voorzien van nieuwe vloeren en bent u hiervoor op zoek naar een specialist die de beste bedrijfsvloeren kan leveren? Neem dan contact op met Silikal. Wij leveren de top klasse coatingvloeren voor algemeen gebruik, polyurethaan vloeren die voorzien kunnen worden van de mooiste designs en troffelvloeren met een hoge slijtvastheid. Wij leveren tevens betonvloeren zoals woonbeton voor kantoor en woning.

Vloeren die absoluut geen vloeistof doorlaten

Onze acrylaatvloeren en epoxyvloeren staan erom bekend dat ze geen vloeistoffen en andere stoffen zoals olie, loog en zuur doorlaten. Deze vloeistofdichte vloeren zijn uitermate geschikt voor bedrijven in Moeskroen die met chemicaliën werken.

Vloeren die bijna niet stuk te krijgen zijn

Bent u op zoek naar een slijtvaste vloer voor uw bedrijf in Moeskroen? Dan zijn de epoxyvloeren en troffelvloeren een uitstekende optie. Wij leveren deze vloeren in Moeskroen voor de beste prijzen. De epoxyvloeren kunnen tevens voorzien worden van een antislip laag.

Moeskroen

Uw vloeren weer helemaal glad en tip top in orde

Heeft u een egalisatie nodig voor uw vloeren? Dan zijn onze egalisatievloeren een uitstekende optie. Silikal zorgt ervoor dat de vloer weer helemaal strak is. Wij kunnen bestaande vloeren ook repareren met onze reparatiemortels. Met deze mortels hebben wij de de vloeren weer snel helemaal tip top in orde.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak

Wilt u meer weten van onze vloeren? Neem dan contact met ons op voor meer info. Wij komen bij uw bedrijf in Moeskroen langs om u te laten zien welke eigenschappen onze top klasse vloeren allemaal hebben. Wij leggen u uit wanneer de acrylaatvloeren de beste keuze zijn en laten u de voordelen zien van onze troffelvloeren die de zwaarste machines kunnen verdragen. Met een vloer aangelegd door ons bent u er altijd zeker van dat u de vloer krijgt die perfect past bij uw bedrijf in Moeskroen.

Uw specialist in bedrijfsvloeren voor in Moeskroen

Zoekt u een leverancier in kwalitatieve vloeren voor in Moeskroen? Silikal levert onder andere industrievloeren, epoxyvloeren, coatingvloeren en winkelvloeren. Maar ook voor polyurethaan vloeren, betonvloeren, troffelvloeren en reparatiemortels bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag aan een kwalitatieve doch betaalbare bedrijfsvloer. Wij zorgen ervoor dat uw gewenste vloer perfect is afgestemd op uw bedrijfswerkzaamheden. Laat ons vandaag nog weten welke vloer u wenst in Moeskroen.

Ontdek de voordelen van onze vloeren

Of u ons nou inschakelt voor de productie van betonvloeren, epoxyvloeren, polyurethaan vloeren, coatingvloeren of troffelvloeren, wij zorgen altijd voor een hoogstaande kwaliteit. Wij horen graag waar uw vloeren aan moeten voldoen, zodat wij de juiste bedrijfsvloeren, industrievloeren of winkelvloeren voor u kunnen realiseren. Moet uw vloer bestand zijn tegen hoge belasting? Kies dan voor troffelvloeren. Als het belangrijk is dat uw vloeren vloeistofdicht zijn, bieden acrylaatvloeren en epoxyvloeren juist uitkomst. Voor een mooie egale vloer bieden wij onze reparatiemortels aan. Aan welke eigenschappen moeten uw vloeren in Moeskroen voldoen?

Kies voor onze winkelvloeren in Moeskroen

Heeft u in Moeskroen interesse in slijtvaste, vloeistofdichte en sterke epoxyvloeren, polyurethaan vloeren, betonvloeren, coatingvloeren of troffelvloeren? Laat ons kwalitatieve bedrijfsvloeren of industrievloeren voor u realiseren. Benader ons via +32471-414411 of stuur een e-mail naar info@silikalbelgie.be. Wij komen graag uw gewenste industrievloeren, winkelvloeren of bedrijfsvloeren vloeren aanleggen in uw bedrijf in Moeskroen.