Een topper in het aanleggen van vloeren

Heeft u een bedrijf in Mechelen en bent u op zoek naar een bedrijf dat de beste vloeren kan leveren voor de beste prijzen. Neem dan snel contact op met Silikal. Wij leveren de beste coatingvloeren, polyurethaan vloeren, troffelvloeren en betonvloeren. Wij zorgen ervoor dat de vloer geheel is afgestemd op de werkzaamheden binnen uw bedrijf in Mechelen en kunnen tevens vele opties aanbieden zoals een antislip laag om de vloeren nog beter geschikt te maken.

Beresterke vloeren die jaren meegaan

Silikal levert niet zomaar bedrijfsvloeren. Wij leveren epoxyvloeren die slijtvast zijn en van een kleur kunnen worden voorzien en onze troffelvloeren, die een combinatie zijn van harsen en kwarts steenslag, zijn bijna niet kapot te krijgen. Onze acrylaatvloeren en epoxyvloeren, die bekend staan als vloeistofdichte vloeren, zijn bestemd tegen olie, zuren en logen en onze polyurethaan vloeren kunnen voorzien worden van de mooiste designs in kleur om de mooiste effecten voor de vloer van uw bedrijf in Mechelen te krijgen.

Mechelen

Uw vloeren weer strak en in topconditie

Hebben uw vloeren beschadigingen? Dan kunnen wij die repareren met onze reparatiemortels. Met deze mortels zijn de vloeren van uw bedrijfshal in Mechelen weer helemaal in topconditie. Met onze egalisatievloeren bent u zeker van een vloer die weer helemaal strak is. Wij leveren tevens betonvloeren zoals woonbeton welke uitstekend geschikt zijn voor kantoor en woning.

Wij komen graag bij u langs voor advies

Wilt u meer informatie ontvangen over onze top klasse vloeren? Neem dan contact op met ons voor een afspraak. Wij komen bij u langs in Mechelen om u te demonstreren wat de voordelen zijn van onze acrylaatvloeren en wat de eigenschappen zijn van onze epoxyvloeren. Laat ons de vloer aanleggen van uw keuze om er zeker van te zijn dat u een vloer heeft voor uw bedrijf in Mechelen die jarenlang probleemloos mee zal gaan.

Voor alle soorten bedrijfsvloeren in Mechelen

Als u nieuwe winkelvloeren, industrievloeren of bedrijfsvloeren wenst in Mechelen, is het verstandig contact op te nemen met Silikal. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van coatingvloeren, troffelvloeren, epoxyvloeren, betonvloeren en polyurethaan vloeren voor langdurig en veelvuldig gebruik. Ook bieden we reparatiemortels aan, voor het egaliseren van uw vloeren. Uiteraard zorgen wij ervoor dat onze kwalitatieve vloeren perfect aansluiten bij uw bedrijfswerkzaamheden in Mechelen.

Ontdek de voordelen van onze vloeren

Bij ons bent u verzekerd van hoogstaande kwaliteit. Ongeacht of u nou kiest voor onze polyurethaan vloeren, betonvloeren, epoxyvloeren, coatingvloeren of troffelvloeren. Voordat wij uw gewenste bedrijfsvloeren, industrievloeren of winkelvloeren gaan realiseren, horen wij graag aan welke eigenschappen deze moeten voldoen. Zo maken wij graag troffelvloeren, als uw vloeren tegen hoge belasting bestand moeten zijn. En voor een compleet vloeistofdichte vloer, zit u goed bij onze epoxyvloeren of acrylaatvloeren. Wilt u uw vloer in Mechelen wat verder egaliseren? Vraag ons dan naar onze reparatiemortels. U begrijpt, in ons vindt u uw complete partner op het gebied van vloeren.

Laat ons uw industrievloeren of winkelvloeren realiseren in Mechelen

Voor nieuwe troffelvloeren, polyurethaan vloeren, betonvloeren, coatingvloeren of epoxyvloeren voor uw pand in Mechelen, bent u bij Silikal aan het juiste adres. Wij realiseren graag vloeistofdichte, slijtvaste en duurzame bedrijfsvloeren, winkelvloeren of industrievloeren voor u. Bel direct naar +32471-414411 of stuur een mail naar info@silikalbelgie.be. Dan beschikt u straks in Mechelen ook over bedrijfsvloeren, winkelvloeren of industrievloeren met een zeer lange levensduur.