De beste industrie en kantoorvloeren

Heeft u een bedrijf in Maldegem en bent u van plan om nieuwe vloeren voor uw bedrijf aan te laten leggen? Neem dan contact op met Silikal. Wij leveren top klasse coatingvloeren, acrylaatvloeren en troffelvloeren. Wij leveren ook vloeren van polyurethaan die voorzien kunnen worden van de mooiste kleuren.

De vloeren waar geen olie doordringt

Silikal is specialist in het aanleggen van vloeistofdichte vloeren. Deze acrylaatvloeren en epoxyvloeren laten geen druppel olie door en zijn ook bestand tegen zuren en logen. Een perfecte keuze voor uw garagebedrijf in Maldegem. Met een vloer die geen olie doorlaat helpt u tevens het milieu een handje.

De vloeren die voorzien kunnen worden van kleur

U wilt de vloer van uw bedrijf in Maldegem misschien ook laten voorzien van een aantal kleuren. Dit kan omdat u accenten wil aanleggen of omdat u delen wilt afbakenen. Met onze polyurethaan vloeren en epoxyvloeren is dit mogelijk. Met de polyurethaan vloeren heeft u daarbij de meeste mogelijkheden. Hiermee kunt u ook patronen aanleggen terwijl de epoxyvloeren in principe in één kleur geleverd worden.

Maldegem

Ook voor andere vloeren zoals beton

Wij leveren ook andere vloeren in Maldegem zoals coatingvloeren en troffelvloeren. De troffelvloeren kunnen een grote belasting verdragen. Wij repareren ook vloeren met reparatiemortels. Wilt u woonbeton aan laten leggen in uw woning of kantoor in Maldegem? Dan bent u bij ons aan het goede adres voor deze speciale betonvloeren. Wij kunnen de vloeren van uw bedrijf ook egaliseren met onze egalisatievloeren.

Maak contact met ons voor een afspraak

Informeer naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen. Wij leveren de polyurethaan vloeren die voorzien kunnen worden van de kleur van uw keuze en wij kunnen tevens vloeistofdichte vloeren aanleggen die geen druppel olie door zullen laten. Wij komen graag bij u langs in Maldegem om u een geheel vrijblijvende offerte uit te brengen.

Vind uw gewenste bedrijfsvloeren dichtbij Maldegem

Voor nieuwe bedrijfsvloeren, winkelvloeren of industrievloeren in Maldegem bent u aan het juiste adres bij Silikal België. Wij hebben al jaren ervaring in het realiseren van betonvloeren, polyurethaan vloeren, epoxyvloeren, coatingvloeren en troffelvloeren. Omdat wij uw gewenste vloeren exact laten aansluiten op uw bedrijfswerkzaamheden, beschikt u straks over vloeren voor langdurig en veelvuldig gebruik. Voor het repareren van uw vloeren in Maldegem, bieden we reparatiemortels aan.

Dit zijn de voordelen van onze vloeren

Of wij nou troffelvloeren, polyurethaan vloeren, coatingvloeren, betonvloeren of epoxyvloeren voor u mogen verwezenlijken, al onze producten zijn van hoogstaande kwaliteit. Daarnaast helpen wij u graag aan precies die vloer die u nodig heeft. Vertel ons daarom aan welke eigenschappen uw gewenste bedrijfsvloeren, winkelvloeren of industrievloeren moeten voldoen. Is er sprake van een hoge belasting? Dan bieden onze troffelvloeren uitkomst. Moeten uw vloeren vloeistofdicht zijn? Laat ons dan epoxyvloeren of acrylaatvloeren voor u realiseren. Is het nodig uw vloer in Maldegem te egaliseren? Dat kan zeer eenvoudig met onze reparatiemortels. Deze veelzijdige aanpak maakt van ons uw allround partner aangaande vloeren.

Schakel ons in voor winkelvloeren of industrievloeren in Maldegem

Neem contact op met Silikal als u nieuwe betonvloeren, troffelvloeren, coatingvloeren, polyurethaan vloeren of epoxyvloeren wenst in Maldegem. Onze industrievloeren, bedrijfsvloeren en winkelvloeren zijn duurzaam, slijtvast en vloeistofdicht. Maak een afspraak met ons door te bellen naar +32471-414411 of stuur een mail naar info@silikalbelgie.be. Wij voorzien uw pand in Maldegem graag van de beste winkelvloeren, industrievloeren of bedrijfsvloeren.