De allround vloeren specialist voor bedrijven

Heeft u een onderneming in Maasmechelen en heeft u bedrijfsvloeren nodig voor uw bedrijf? Neem dan contact op met Silikal voor de beste vloeren. Wij leggen coatingvloeren aan die uitermate geschikt zijn voor algemeen gebruik, vloeistofdichte vloeren waar geen olie doorheen zal dringen en troffelvloeren die een lange duurzaamheid garanderen.

De mooiste designs op uw vloeren

Silikal is specialist in het inkleuren van bedrijfsvloeren. Wij kunnen polyurethaan vloeren leveren die naar hartenlust van een kleur kunnen worden voorzien. Onze epoxyvloeren kunnen tevens van een kleur worden voorzien. Voorzie uw bedrijf in Maasmechelen van een vloer met kleur voor een mooie presentatie naar uw klanten.

Wij leveren ook troffelvloeren in Maasmechelen.

Deze vloeren zijn de echte uitblinkers in het verdragen van de zwaarste lasten. Een andere vloer die u kunt overwegen voor uw bedrijf in Maasmechelen zijn onze epoxyvloeren die ook bijzonder slijtvast zijn.

Werken en wonen op betonvloeren

U zult er misschien niet zo snel aan denken maar wonen en werken op beton is wel degelijk erg comfortabel. Tenminste, als u voor het woonbeton van ons kiest.

Maasmechelen

Uw vloeren weer hersteld en helemaal glad

Wanneer u beschadigingen heeft aan uw vloeren dan kunt u ons vragen of wij die willen herstellen met reparatiemortels. Deze mortels zorgen ervoor dat uw vloer weer helemaal in topconditie is. Wij kunnen de vloeren van uw onderneming in Maasmechelen ook egaliseren met egalisatievloeren.

Vraag om meer informatie en een offerte

Wilt u een geheel vrijblijvende offerte van ons ontvangen? Dat kan. Wij komen dan eerst bij u langs in Maasmechelen om samen met u de wensen en de eisen door te nemen van de nieuwe vloer en u krijgt dan van ons het beste advies wat u maar wensen kunt. Wij zullen u onze top klasse acrylaatvloeren aanbevelen wanneer wij zeker weten dat dit de beste keuze zou zijn voor u en leggen u uit wat het verschil is tussen de acrylaatvloer en onze epoxyvloeren.

Uw specialist in bedrijfsvloeren voor in Maasmechelen

Zoekt u een leverancier in kwalitatieve vloeren voor in Maasmechelen? Silikal levert onder andere industrievloeren, epoxyvloeren, coatingvloeren en winkelvloeren. Maar ook voor polyurethaan vloeren, betonvloeren, troffelvloeren en reparatiemortels bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag aan een kwalitatieve doch betaalbare bedrijfsvloer. Wij zorgen ervoor dat uw gewenste vloer perfect is afgestemd op uw bedrijfswerkzaamheden. Laat ons vandaag nog weten welke vloer u wenst in Maasmechelen.

Ontdek de voordelen van onze vloeren

Of u ons nou inschakelt voor de productie van betonvloeren, epoxyvloeren, polyurethaan vloeren, coatingvloeren of troffelvloeren, wij zorgen altijd voor een hoogstaande kwaliteit. Wij horen graag waar uw vloeren aan moeten voldoen, zodat wij de juiste bedrijfsvloeren, industrievloeren of winkelvloeren voor u kunnen realiseren. Moet uw vloer bestand zijn tegen hoge belasting? Kies dan voor troffelvloeren. Als het belangrijk is dat uw vloeren vloeistofdicht zijn, bieden acrylaatvloeren en epoxyvloeren juist uitkomst. Voor een mooie egale vloer bieden wij onze reparatiemortels aan. Aan welke eigenschappen moeten uw vloeren in Maasmechelen voldoen?

Kies voor onze winkelvloeren in Maasmechelen

Heeft u in Maasmechelen interesse in slijtvaste, vloeistofdichte en sterke epoxyvloeren, polyurethaan vloeren, betonvloeren, coatingvloeren of troffelvloeren? Laat ons kwalitatieve bedrijfsvloeren of industrievloeren voor u realiseren. Benader ons via +32471-414411 of stuur een e-mail naar info@silikalbelgie.be. Wij komen graag uw gewenste industrievloeren, winkelvloeren of bedrijfsvloeren vloeren aanleggen in uw bedrijf in Maasmechelen.