Een allround bedrijfsvloeren specialist

Heeft u in uw bedrijf vloeren nodig die helemaal zijn afgestemd op de werkzaamheden op de bedrijfsvloer? Informeer dan bij Silikal voor de beste bedrijfsvloeren. Wij zijn de specialist in Lommel die de beste acrylaatvloeren kan leveren die als vloeistofdichte vloeren bekend staan. Wij leveren ook polyurethaan vloeren die van kleur en design kunnen worden voorzien, betonvloeren zoals woonbeton en coatingvloeren die geschikt zijn voor algemeen gebruik

Vloeren die bestand zijn tegen olie en zuren

Wij leveren ook vloeistofdichte vloeren in Lommel waar geen olie en zuur door zal dringen. Deze vloeren zijn uitermate geschikt voor u als garagebedrijf in Lommel. Vele industrieën maken gebruik van deze vloeren en weten de eigenschap van vloeistofdicht te waarderen.

Vloeren die jarenlang mee zullen gaan

Onze epoxyvloeren en troffelvloeren staan erom bekend dat ze duurzaamheid bieden. Silikal garandeert u dat u met deze vloeren een oplossing krijgt die de jaren van belasting zullen doorstaan. Onze epoxyvloeren kunnen tevens van een kleur worden voorzien. Laat ons bij u langskomen in Lommel om de voordelen van deze vloeren te laten demonstreren.

Beschadigingen in uw vloer snel opgelost

Wij kunnen beschadigde vloeren snel en vakkundig oplossen met onze reparatiemortels. Met deze mortels bent u er zeker van dat alle beschadigingen worden herstelt met als resultaat een vloer die weer helemaal in top conditie is. Wij kunnen bestaande vloeren ook egaliseren met onze egalisatievloeren zodat u weer een vloer voor uw bedrijf in Lommel heeft die zo strak als een aal is.

Lommel

Maak contact met ons voor het beste advies

Wilt u meer weten over onze top klasse epoxyvloeren en acrylaatvloeren? Neem dan contact op met ons voor een geheel vrijblijvend advies. Wij komen bij u langs in Lommel om u uit te leggen wanneer de troffelvloeren de beste keuze zijn en wat de eigenschappen zijn van onze vloeistofdichte vloeren. U krijgt dan van ons een geheel vrijblijvende messcherpe offerte.

Uw partner in bedrijfsvloeren voor in Lommel

Bent u in Lommel op zoek naar een leverancier in vloeren? Neem contact op met Silikal voor onder andere industrievloeren, bedrijfsvloeren en winkelvloeren. Zo realiseren wij epoxyvloeren, troffelvloeren, polyurethaan vloeren, coatingvloeren en betonvloeren voor jarenlang gebruik. Voor het egaliseren van uw vloeren bieden we reparatiemortels aan. Onze vloeren zijn uiterst kwalitatief doch betaalbaar. Daarnaast zorgen wij ervoor dat ze perfect passen bij uw bedrijfswerkzaamheden. Welke vloer wenst u in Lommel?

Profiteer van de voordelen van onze vloeren

Of u nou kiest voor onze epoxyvloeren, coatingvloeren, betonvloeren, polyurethaan vloeren of troffelvloeren, wij verzekeren u van de beste kwaliteit. Vertel ons welke eigenschappen uw industrievloeren, bedrijfsvloeren of winkelvloeren moeten dragen, dan houden wij daar rekening mee in ons advies aan u en de productie van onze vloeren. Zo raden wij onze troffelvloeren aan, als uw vloeren bestand moeten zijn tegen hoge belasting. En kies voor onze acrylaatvloeren of epoxyvloeren, als uw nieuwe vloeren gegarandeerd vloeistofdicht moeten zijn. Voor het egaliseren van uw vloer, kunt u onze reparatiemortels aanschaffen. Kortom, wij zijn uw complete partner voor uw vloeren in Lommel.

Schakel ons in voor uw industrievloeren of winkelvloeren in Lommel

Wilt u uw pand in Lommel laten verrijken met vloeistofdichte, duurzame en slijtvaste polyurethaan vloeren, coatingvloeren, betonvloeren, epoxyvloeren of troffelvloeren? Bij ons bent u aan het juiste adres voor sterke winkelvloeren, bedrijfsvloeren en industrievloeren. Bel naar +32471-414411 of stuur een e-mail naar info@silikalbelgie.be. Wij horen graag welk type bedrijfsvloeren, industrievloeren of winkelvloeren wij mogen aanleggen in Lommel.