De allround expert voor uw bedrijfsvloer

Heeft u een bedrijfspand in Limburg waar u vloeren wilt laten aanleggen van de beste kwaliteit en zoekt u hiervoor een specialist die een bedrijfsvloer kan aanleggen die helemaal is aangepast op uw wensen? Neem dan contact op met Silikal. Wij leveren acrylaatvloeren die helemaal op de werkzaamheden van uw bedrijf in Limburg zijn afgestemd en geen druppel olie doorlaten en wij leveren epoxyvloeren die tegen meer dan één stootje kunnen. Wij leveren ook betonvloeren waarbij vooral het woonbeton een aanrader is voor kantoren.

De vloeistofdichte vloer van top klasse

Onze acrylaatvloeren en epoxyvloeren kunnen zich met de beste meten. Silikal is specialist op het gebied van vloeistofdichte vloeren die bijzonder geschikt zijn voor garagebedrijven en andere ondernemingen die te maken hebben met olie of chemicaliën die niet door de vloer mogen dringen.

Troffelvloeren voor grote duurzaamheid

Wanneer u een vloer zoekt die tegen een stootje kan dan zijn vooral de troffelvloeren een aanrader voor uw bedrijf in Limburg . Deze vloeren zijn een mengsel van kwarts steenslag en hars en kunnen een grote belasting verdragen. Een andere vloer die uitstekend geschikt is als de krachtpatser voor uw onderneming in Limburg zijn de epoxyvloeren. Ook deze vloeren zijn tegen een stootje bestand en kunnen tevens van een kleur worden voorzien.

Limburg

Uw vloeren met reparatiemortel weer hersteld

Wij kunnen ook vloeren herstellen in Limburg met reparatiemortels van top klasse. Met deze oplossing heeft u weer een bedrijfsklare vloer die weer even meekan. Wij kunnen, indien dat nodig is, ook egalisatievloeren aanleggen.

Neem contact op voor een vakkundig advies

Wij komen met alle plezier bij u langs in Limburg om samen met u de vloer uit te kiezen die het meest geschikt is. Wij leggen u exact uit wat de voordelen zijn van onze polyurethaan vloeren en coatingvloeren en laten u de eigenschappen zien van onze vloeistofdichte vloeren waar geen olie, zuur en loog doorheen komt.

Vind uw gewenste bedrijfsvloeren dichtbij Limburg

Voor nieuwe bedrijfsvloeren, winkelvloeren of industrievloeren in Limburg bent u aan het juiste adres bij Silikal België. Wij hebben al jaren ervaring in het realiseren van betonvloeren, polyurethaan vloeren, epoxyvloeren, coatingvloeren en troffelvloeren. Omdat wij uw gewenste vloeren exact laten aansluiten op uw bedrijfswerkzaamheden, beschikt u straks over vloeren voor langdurig en veelvuldig gebruik. Voor het repareren van uw vloeren in Limburg, bieden we reparatiemortels aan.

Dit zijn de voordelen van onze vloeren

Of wij nou troffelvloeren, polyurethaan vloeren, coatingvloeren, betonvloeren of epoxyvloeren voor u mogen verwezenlijken, al onze producten zijn van hoogstaande kwaliteit. Daarnaast helpen wij u graag aan precies die vloer die u nodig heeft. Vertel ons daarom aan welke eigenschappen uw gewenste bedrijfsvloeren, winkelvloeren of industrievloeren moeten voldoen. Is er sprake van een hoge belasting? Dan bieden onze troffelvloeren uitkomst. Moeten uw vloeren vloeistofdicht zijn? Laat ons dan epoxyvloeren of acrylaatvloeren voor u realiseren. Is het nodig uw vloer in Limburg te egaliseren? Dat kan zeer eenvoudig met onze reparatiemortels. Deze veelzijdige aanpak maakt van ons uw allround partner aangaande vloeren.

Schakel ons in voor winkelvloeren of industrievloeren in Limburg

Neem contact op met Silikal als u nieuwe betonvloeren, troffelvloeren, coatingvloeren, polyurethaan vloeren of epoxyvloeren wenst in Limburg. Onze industrievloeren, bedrijfsvloeren en winkelvloeren zijn duurzaam, slijtvast en vloeistofdicht. Maak een afspraak met ons door te bellen naar +32471-414411 of stuur een mail naar info@silikalbelgie.be. Wij voorzien uw pand in Limburg graag van de beste winkelvloeren, industrievloeren of bedrijfsvloeren.