Een top klasse vloer voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar een bedrijf in Kortrijk die voor u de perfecte bedrijfsvloer kan aanleggen voor de beste prijs? Neem dan contact op met Silikal. Wij leveren acrylaatvloeren, coatingvloeren en vloeistofdichte vloeren en kunnen tevens u bestaande vloer repareren met reparatiemortels. Wij komen vaak in Kortrijk en komen graag bij u langs om samen met u de mogelijkheden door te nemen voor een top klasse bedrijfsvloer van ons.

Vloeren van acrylaat die vloeistofdicht zijn

Is het belangrijk voor uw bedrijf in Kortrijk dat uw vloeren water en vloeistofdicht zijn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Silikal levert vloeistofdichte acrylaatvloeren en epoxyvloeren die tegen zuren, logen en olie bestand zijn.

De slijtvaste epoxyvloeren

Wilt u een robuuste vloer? Dan zijn de epoxyvloeren de juiste keuze. Deze vloeren blinken uit in slijtvastheid en kunnen een grote belasting dragen. Ook onze troffelvloeren kunnen een zeer hoge belasting dragen.

De andere mogelijkheden bij ons

Wij hebben nog meer mogelijkheden. U kunt bij ons uw vloer laten repareren met reparatiemortels en wij kunnen uw vloer egaliseren met onze egalisatievloeren. Wij leveren ook coatingvloeren leveren. Wanneer u een expert in Kortrijk zoekt op het gebied van woonbeton dan bent u ook aan het goede adres bij ons. Wij leveren deze betonvloeren die niet zullen misstaan in de kantoren van uw bedrijf.

Kortrijk

Geef uw vloer een kleur

Het grote voordeel van polyurethaan vloeren is dat ze gemakkelijk van een kleur kunnen worden voorzien. Wij kunnen elke kleur leveren voor deze vloeren.

Maak een afspraak voor een advies

Wilt u meer weten van ons? Neem dan contact op om een afspraak te maken. Wij komen dan bij u langs in Kortrijk om u de verschillen uit te leggen tussen de coatingvloeren, acrylaatvloeren en polyurethaan vloeren. U krijgt dan van ons een messcherpe offerte die geheel vrijblijvend is voor een vloer van ons die helemaal is aangepast aan uw bedrijf in Kortrijk.

Voor alle soorten bedrijfsvloeren in Kortrijk

Als u nieuwe winkelvloeren, industrievloeren of bedrijfsvloeren wenst in Kortrijk, is het verstandig contact op te nemen met Silikal. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van coatingvloeren, troffelvloeren, epoxyvloeren, betonvloeren en polyurethaan vloeren voor langdurig en veelvuldig gebruik. Ook bieden we reparatiemortels aan, voor het egaliseren van uw vloeren. Uiteraard zorgen wij ervoor dat onze kwalitatieve vloeren perfect aansluiten bij uw bedrijfswerkzaamheden in Kortrijk.

Ontdek de voordelen van onze vloeren

Bij ons bent u verzekerd van hoogstaande kwaliteit. Ongeacht of u nou kiest voor onze polyurethaan vloeren, betonvloeren, epoxyvloeren, coatingvloeren of troffelvloeren. Voordat wij uw gewenste bedrijfsvloeren, industrievloeren of winkelvloeren gaan realiseren, horen wij graag aan welke eigenschappen deze moeten voldoen. Zo maken wij graag troffelvloeren, als uw vloeren tegen hoge belasting bestand moeten zijn. En voor een compleet vloeistofdichte vloer, zit u goed bij onze epoxyvloeren of acrylaatvloeren. Wilt u uw vloer in Kortrijk wat verder egaliseren? Vraag ons dan naar onze reparatiemortels. U begrijpt, in ons vindt u uw complete partner op het gebied van vloeren.

Laat ons uw industrievloeren of winkelvloeren realiseren in Kortrijk

Voor nieuwe troffelvloeren, polyurethaan vloeren, betonvloeren, coatingvloeren of epoxyvloeren voor uw pand in Kortrijk, bent u bij Silikal aan het juiste adres. Wij realiseren graag vloeistofdichte, slijtvaste en duurzame bedrijfsvloeren, winkelvloeren of industrievloeren voor u. Bel direct naar +32471-414411 of stuur een mail naar info@silikalbelgie.be. Dan beschikt u straks in Kortrijk ook over bedrijfsvloeren, winkelvloeren of industrievloeren met een zeer lange levensduur.