Een top klasse slijtvaste vloer

Bent u op zoek naar een leverancier die een nieuwe vloer kan aanleggen in uw bedrijf in Kokssijde? Neem dan contact op met Silikal. Wij zijn de experts op het gebied van industrievloeren en bedrijfsvloeren voor de horeca, bakkerij en slagerij. Wij leveren acrylaatvloeren, polyurethaan vloeren, troffelvloeren en epoxyvloeren van de allerbeste kwaliteit. Wij leveren tevens woonbeton wat uitermate geschikt is voor kantoor en woonkamer.

Een top klasse vloeren expert

Silikal is al vele jaren actief in de bedrijfsvloeren. Wij willen onze kennis en ervaring daarom ook graag aan u in Kokssijde aanbieden. Wij kunnen u polyurethaan vloeren leveren waar we kleur in kunnen aanbrengen om de mooiste effecten mee te krijgen. Wilt u een slijtvaste vloer dan zijn de epoxyvloeren een uitstekende keuze. Wij kunnen ook betonvloeren en coatingvloeren leveren.

De beste vloeistofdichte vloeren

Wij leveren acrylaatvloeren en epoxyvloeren in Kokssijde die gegarandeerd vloeistofdicht zijn. Deze vloeren zijn uitermate geschikt voor bedrijven die met vloeistoffen werken die niet door de vloer mogen dringen. Wilt u kleur aanbrengen op uw vloer dan zijn onze polyurethaan vloeren een uitstekende optie omdat deze vloer gemakkelijk van kleur kan worden voorzien.

Ook voor reparatie en egalisatie

Wij kunnen de vloeren van uw bedrijf in Kokssijde ook repareren met reparatiemortels. Met deze mortels kunnen wij uw bestaande vloer weer helemaal glad krijgen. Wij bieden ook egalisatievloeren aan. Met deze optie krijgt u op een redelijk eenvoudige en snelle manier een vloer die er weer keurig uitziet.

Kokssijde

Neem contact op voor een beste offerte

Zoekt u een leverancier in Kokssijde die een top klasse vloer kan aanleggen? Zoek dan niet langer en neem contact op met ons voor een vrijblijvend advies. Wij komen graag bij u langs in Kokssijde om samen met u de wensen door te nemen en de juiste vloer uit te kiezen. Ga voor de beste epoxyvloer of polyurethaan vloer door ons de vloer aan te laten leggen.

Vind uw gewenste bedrijfsvloeren dichtbij Kokssijde

Voor nieuwe bedrijfsvloeren, winkelvloeren of industrievloeren in Kokssijde bent u aan het juiste adres bij Silikal België. Wij hebben al jaren ervaring in het realiseren van betonvloeren, polyurethaan vloeren, epoxyvloeren, coatingvloeren en troffelvloeren. Omdat wij uw gewenste vloeren exact laten aansluiten op uw bedrijfswerkzaamheden, beschikt u straks over vloeren voor langdurig en veelvuldig gebruik. Voor het repareren van uw vloeren in Kokssijde, bieden we reparatiemortels aan.

Dit zijn de voordelen van onze vloeren

Of wij nou troffelvloeren, polyurethaan vloeren, coatingvloeren, betonvloeren of epoxyvloeren voor u mogen verwezenlijken, al onze producten zijn van hoogstaande kwaliteit. Daarnaast helpen wij u graag aan precies die vloer die u nodig heeft. Vertel ons daarom aan welke eigenschappen uw gewenste bedrijfsvloeren, winkelvloeren of industrievloeren moeten voldoen. Is er sprake van een hoge belasting? Dan bieden onze troffelvloeren uitkomst. Moeten uw vloeren vloeistofdicht zijn? Laat ons dan epoxyvloeren of acrylaatvloeren voor u realiseren. Is het nodig uw vloer in Kokssijde te egaliseren? Dat kan zeer eenvoudig met onze reparatiemortels. Deze veelzijdige aanpak maakt van ons uw allround partner aangaande vloeren.

Schakel ons in voor winkelvloeren of industrievloeren in Kokssijde

Neem contact op met Silikal als u nieuwe betonvloeren, troffelvloeren, coatingvloeren, polyurethaan vloeren of epoxyvloeren wenst in Kokssijde. Onze industrievloeren, bedrijfsvloeren en winkelvloeren zijn duurzaam, slijtvast en vloeistofdicht. Maak een afspraak met ons door te bellen naar +32471-414411 of stuur een mail naar info@silikalbelgie.be. Wij voorzien uw pand in Kokssijde graag van de beste winkelvloeren, industrievloeren of bedrijfsvloeren.