Robuuste vloeren

Industrievloeren worden vaak behoorlijk op de proef gesteld. Er zijn veel temperatuurswisselingen en ook de vochtigheid wil nog wel eens veranderen. De vele verschillende schoonmaakmiddelen kunnen een bedreiging vormen en de vloer aantasten. Daarnaast wordt er veel met heftrucks en pompwagens gewerkt wat de vloer zwaar belast. Voor de Silikal industrievloeren is dit alles geen enkel probleem. U kunt met een gerust hart onze vloeren laten leggen voor uw bedrijf.

Duurzaam

Onze vloeren zijn van hoge kwaliteit en u zult er jaren plezier aan beleven. Mede doordat de vloer onderhoudsvriendelijk en erg stevig is kunt u er gerust op zijn dat hij lang meegaat.
De kosten van een industrievloer zijn gebaseerd op het voorwerk wat wij moeten doen, de oppervlakte en de keuze van uw vloersysteem.

Snelle werkwijze

De vloeren worden in de kortst mogelijke tijd gelegd. Zo heeft u er geen omkijken naar. Het is tevens mogelijk dat we de vloer ‘snachts leggen zonder dat uw productieproces wordt verstoord. Voor meer informatie over prijzen en mogelijkheden kunt u contact opnemen via het formulier op deze pagina.

industrievloeren

industrievloeren1

industrievloeren2