De beste kunststof vloeren

Heeft u een onderneming in Ieper en bent u op zoek naar een leverancier voor nieuwe vloeren voor uw onderneming? Neem dan contact op met Silikal. Wij leveren de beste acrylaatvloeren en coatingvloeren en leveren tevens betonvloeren die tegen het zwaarste werk bestand zijn. Maak gebruik van onze kennis en ervaring en laat ons de vloeren aanleggen in uw bedrijf in Ieper om er zodoende zeker van te zijn dat u een vloer krijgt die jarenlang meegaat.

De beste epoxyvloer voor langdurig gebruik

Silikal levert de beste slijtvaste epoxyvloeren in Ieper die geschikt zijn voor langdurig gebruik. Onze slijtvaste vloeren van epoxy kunnen tevens van een anti sliplaag worden voorzien. Deze vloeren kunnen tevens voorzien worden van een kleur.

Acrylaat bedrijfsvloeren waar geen olie doordringt

Onze acrylaatvloeren en epoxyvloeren staan er om bekend dat het vloeistofdichte vloeren zijn waar geen druppel olie doorheen zal lekken. Deze vloeren zijn uitermate geschikt voor garagebedrijven en andere ondernemingen die te maken hebben met zuren en logen of andere vloeistoffen die niet door de vloer mogen dringen. Wij leveren ook coatingvloeren in Ieper voor algemeen gebruik.

Ieper

Ook voor andere vloeren zoals troffelvloeren

Wij leveren ook troffelvloeren die bestaan uit een mengsel van oplosmiddel vrije harsen en steentjes. Deze vloeren zijn duurzaam en kunnen een grote belasting dragen. Verder zijn wij specialist in reparatiemortels om beschadigde vloeren op te knappen en leggen wij egalisatievloeren aan om een vloer weer helemaal egaal te maken. Wij leveren ook woonbeton. Deze betonvloeren voelen zeer comfortabel en warm aan en zijn geschikt voor uw kantoren in Ieper.

Maak contact met ons voor meer info

Wilt u meer weten van ons? Neem dan contact met ons op. Wij komen met alle plezier bij u langs in Ieper om u de mogelijkheden uit te leggen van onze vloeren. Wij leggen u uit wat de voordelen zijn van polyurethaan vloeren en epoxyvloeren en geven u met alle plezier een vrijblijvende offerte.

Uw partner in bedrijfsvloeren voor in Ieper

Bent u in Ieper op zoek naar een leverancier in vloeren? Neem contact op met Silikal voor onder andere industrievloeren, bedrijfsvloeren en winkelvloeren. Zo realiseren wij epoxyvloeren, troffelvloeren, polyurethaan vloeren, coatingvloeren en betonvloeren voor jarenlang gebruik. Voor het egaliseren van uw vloeren bieden we reparatiemortels aan. Onze vloeren zijn uiterst kwalitatief doch betaalbaar. Daarnaast zorgen wij ervoor dat ze perfect passen bij uw bedrijfswerkzaamheden. Welke vloer wenst u in Ieper?

Profiteer van de voordelen van onze vloeren

Of u nou kiest voor onze epoxyvloeren, coatingvloeren, betonvloeren, polyurethaan vloeren of troffelvloeren, wij verzekeren u van de beste kwaliteit. Vertel ons welke eigenschappen uw industrievloeren, bedrijfsvloeren of winkelvloeren moeten dragen, dan houden wij daar rekening mee in ons advies aan u en de productie van onze vloeren. Zo raden wij onze troffelvloeren aan, als uw vloeren bestand moeten zijn tegen hoge belasting. En kies voor onze acrylaatvloeren of epoxyvloeren, als uw nieuwe vloeren gegarandeerd vloeistofdicht moeten zijn. Voor het egaliseren van uw vloer, kunt u onze reparatiemortels aanschaffen. Kortom, wij zijn uw complete partner voor uw vloeren in Ieper.

Schakel ons in voor uw industrievloeren of winkelvloeren in Ieper

Wilt u uw pand in Ieper laten verrijken met vloeistofdichte, duurzame en slijtvaste polyurethaan vloeren, coatingvloeren, betonvloeren, epoxyvloeren of troffelvloeren? Bij ons bent u aan het juiste adres voor sterke winkelvloeren, bedrijfsvloeren en industrievloeren. Bel naar +32471-414411 of stuur een e-mail naar info@silikalbelgie.be. Wij horen graag welk type bedrijfsvloeren, industrievloeren of winkelvloeren wij mogen aanleggen in Ieper.