Wij hebben uw horecavloer

Voor uw horecavloeren hebben wij verschillende kunststof of minerale gietvloeren waar u uit kunt kiezen. De vloeren zijn naadloos en slijtvast, tevens zijn er vele opties in design en kleur. Of u nu een restaurant, café of hotel heeft, Silikal heeft de perfecte vloer voor u.

Onze werkwijze

Wij inspecteren uw ondervloer en maken deze stof en vet vrij. Daarna zullen we de vloer impregneren en bij grote oneffenheden ook eglaiseren. De dag erop zullen wij de horecavloer komen leggen. De gemiddelde laagdikte van de vloer is 2 tot 3 mm. De toplaag brengen wij de volgende dag aan en is leverbaar in mat zijdeglans of hoogglans. Het hele proces duurt maximaal 3 dagen en de vloer is al na enkele dagen volledig belastbaar.

Kwaliteit behouden

Het onderhoud van onze horecavloeren is eenvoudig. Dit komt onder ander doordat we een naadloze en gladde vloer voor u leveren. U kunt de vloer moeiteloos schoonmaken met water en schoonmaakazijn.
Wel moet u opletten dat u enkel natuurlijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo blijft de kwaliteit zo lang mogelijk behouden.

Prijs en garantie

De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo hangt het af van de ondervloer, of er veel voorbereiding vereist is, de keuze van het vloersysteem en natuurlijk de oppervlakte. Op kunststof vloeren geven wij een ruime garantie.

Uw wensen

Wij hechten veel waarde aan de wensen van onze klanten. Meedenken, professioneel advies geven en maatwerk leveren zijn onze sterke punten. U kunt voor meer informatie altijd contact opnemen via het contactformulier op deze pagina.

horecavloeren

horecavloeren1

horecavloeren3

horecavloeren2