De allround expert voor bedrijfsvloeren

Bent u op zoek naar een allround expert op het gebied van bedrijfsvloeren in Hasselt? Neem dan contact op met Silikal. Wij zijn allround specialisten voor epoxyvloeren, acrylaatvloeren, polyurethaan vloeren en troffelvloeren. Wij leveren tevens troffelvloeren en betonvloeren zoals woonbeton. Met een vloer van ons in uw bedrijf in Hasselt bent u er zeker van dat u top klasse op de vloer krijgt voor de beste prijzen.

De vloeren die geen zuur en olie doorlaten

Veel bedrijven hebben tegenwoordig eisen wat betreft het milieu. En dat is maar goed ook want niemand zit te wachten op een vervuilde bodem. Daarom levert Silikal in Hasselt ook vloeistofdichte vloeren. Deze acrylaatvloeren en epoxyvloeren laten geen zuur en olie door.

Beschadigingen in de vloer snel opgelost

Wij kunnen beschadigingen in uw huidige vloeren ook herstellen. Wij gebruiken hiervoor reparatiemortels van top kwaliteit en leveren u weer een vloer af die helemaal in topconditie is. Wij kunnen tevens egalisatievloeren aanbrengen op uw bestaande vloeren.

Andere top klasse vloeren van ons

Wij leveren ook coatingvloeren in Hasselt die geschikt zijn voor algemeen gebruik. Deze vloeren zijn snel aan te leggen en kunnen ook snel in gebruik worden genomen. Ook onze troffelvloeren zijn een aanrader. Deze vloeren zijn bijzonder sterk en bestaan uit kwarts steenslag en harsen.

Hasselt

Maak contact met ons voor gratis advies

Uiteraard kunnen wij ons voorstellen dat het moeilijk is voor u om een juiste keuze te maken voor de vloer van uw bedrijf in Hasselt. Daarom komen wij graag bij u langs in Hasselt om u de eigenschappen van elke vloer uit te leggen. Wij zijn bekend in vele bedrijfstakken waardoor wij vaak al meteen weten welke vloer het meest geschikt is. Wij weten wanneer onze epoxyvloeren de beste keuze zijn en zullen u duidelijk uitleg geven wanneer wij denken dat juist onze polyurethaan vloeren de beste keuze is.

Voor alle soorten bedrijfsvloeren in Hasselt

Als u nieuwe winkelvloeren, industrievloeren of bedrijfsvloeren wenst in Hasselt, is het verstandig contact op te nemen met Silikal. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van coatingvloeren, troffelvloeren, epoxyvloeren, betonvloeren en polyurethaan vloeren voor langdurig en veelvuldig gebruik. Ook bieden we reparatiemortels aan, voor het egaliseren van uw vloeren. Uiteraard zorgen wij ervoor dat onze kwalitatieve vloeren perfect aansluiten bij uw bedrijfswerkzaamheden in Hasselt.

Ontdek de voordelen van onze vloeren

Bij ons bent u verzekerd van hoogstaande kwaliteit. Ongeacht of u nou kiest voor onze polyurethaan vloeren, betonvloeren, epoxyvloeren, coatingvloeren of troffelvloeren. Voordat wij uw gewenste bedrijfsvloeren, industrievloeren of winkelvloeren gaan realiseren, horen wij graag aan welke eigenschappen deze moeten voldoen. Zo maken wij graag troffelvloeren, als uw vloeren tegen hoge belasting bestand moeten zijn. En voor een compleet vloeistofdichte vloer, zit u goed bij onze epoxyvloeren of acrylaatvloeren. Wilt u uw vloer in Hasselt wat verder egaliseren? Vraag ons dan naar onze reparatiemortels. U begrijpt, in ons vindt u uw complete partner op het gebied van vloeren.

Laat ons uw industrievloeren of winkelvloeren realiseren in Hasselt

Voor nieuwe troffelvloeren, polyurethaan vloeren, betonvloeren, coatingvloeren of epoxyvloeren voor uw pand in Hasselt, bent u bij Silikal aan het juiste adres. Wij realiseren graag vloeistofdichte, slijtvaste en duurzame bedrijfsvloeren, winkelvloeren of industrievloeren voor u. Bel direct naar +32471-414411 of stuur een mail naar info@silikalbelgie.be. Dan beschikt u straks in Hasselt ook over bedrijfsvloeren, winkelvloeren of industrievloeren met een zeer lange levensduur.