De allround topper voor bedrijfsvloeren

Bent u op zoek naar een allround topper op het gebied van bedrijfsvloeren in Genk? Neem dan contact op met Silikal. Wij leveren de beste bedrijfsvloeren zoals acrylaatvloeren die zeer goed bekend staan als vloeistofdichte vloeren, coatingvloeren voor algemeen gebruik, troffelvloeren voor een hoge duurzaamheid en woonbeton voor uw kantoor in Genk. Tevens leveren wij troffelvloeren die beresterk zijn en de grootste belastingen kunnen verdragen.

De beste kunststof vloeren voor bedrijven

Silikal levert de beste vloeren voor bedrijven die van epoxy, polyurethaan of acrylaat gemaakt zijn. Onze acrylaatvloeren en epoxyvloeren zijn vloeistofdichte vloeren waar geen olie en zuur doorheen kan dringen en onze epoxyvloeren garanderen een hoge slijtvastheid. U krijgt met deze vloeren een oplossing voor uw bedrijf in Genk die optimaal afgestemd zijn op de werkzaamheden op de werkvloer.

De beste vloeren van beton voor woning en bedrijf

U heeft er misschien nog niet aan gedacht maar betonvloeren zijn wel degelijk geschikt als vloer voor uw kantoor in Genk. Wij leveren woonbeton wat niet zal misstaan in uw kantoor en woning.

Uw vloeren weer in de beste conditie

Hebben de vloeren van uw bedrijf in Genk in de loop der jaren beschadigingen opgelopen? Dan repareren wij die graag met onze reparatiemortels. Met deze mortels kunnen wij vrijwel elke beschadiging herstellen van uw vloeren. Wij leveren ook egalisatievloeren die uw vloeren weer zo glad als een aal maken.

Genk

Neem contact op voor een beste offerte

Wilt u dat wij een keer bij u langskomen in Genk? Dat kan. Wij kunnen u bij een bezoek aan uw bedrijf laten zien wat de voordelen zijn van onze verschillende vloeren. Wij leggen u uit wanneer onze polyurethaan vloeren de beste keuze zijn en wanneer u beter kunt kiezen voor onze epoxyvloeren. Wij geven u dan een mooie geheel vrijblijvende offerte voor uw nieuwe vloer van top klasse van ons.

Vind uw gewenste bedrijfsvloeren dichtbij Genk

Voor nieuwe bedrijfsvloeren, winkelvloeren of industrievloeren in Genk bent u aan het juiste adres bij Silikal België. Wij hebben al jaren ervaring in het realiseren van betonvloeren, polyurethaan vloeren, epoxyvloeren, coatingvloeren en troffelvloeren. Omdat wij uw gewenste vloeren exact laten aansluiten op uw bedrijfswerkzaamheden, beschikt u straks over vloeren voor langdurig en veelvuldig gebruik. Voor het repareren van uw vloeren in Genk, bieden we reparatiemortels aan.

Dit zijn de voordelen van onze vloeren

Of wij nou troffelvloeren, polyurethaan vloeren, coatingvloeren, betonvloeren of epoxyvloeren voor u mogen verwezenlijken, al onze producten zijn van hoogstaande kwaliteit. Daarnaast helpen wij u graag aan precies die vloer die u nodig heeft. Vertel ons daarom aan welke eigenschappen uw gewenste bedrijfsvloeren, winkelvloeren of industrievloeren moeten voldoen. Is er sprake van een hoge belasting? Dan bieden onze troffelvloeren uitkomst. Moeten uw vloeren vloeistofdicht zijn? Laat ons dan epoxyvloeren of acrylaatvloeren voor u realiseren. Is het nodig uw vloer in Genk te egaliseren? Dat kan zeer eenvoudig met onze reparatiemortels. Deze veelzijdige aanpak maakt van ons uw allround partner aangaande vloeren.

Schakel ons in voor winkelvloeren of industrievloeren in Genk

Neem contact op met Silikal als u nieuwe betonvloeren, troffelvloeren, coatingvloeren, polyurethaan vloeren of epoxyvloeren wenst in Genk. Onze industrievloeren, bedrijfsvloeren en winkelvloeren zijn duurzaam, slijtvast en vloeistofdicht. Maak een afspraak met ons door te bellen naar +32471-414411 of stuur een mail naar info@silikalbelgie.be. Wij voorzien uw pand in Genk graag van de beste winkelvloeren, industrievloeren of bedrijfsvloeren.