Top klasse vloeren met hoge slijtvastheid

Bent u op zoek naar een echte krachtpatser onder de vloeren voor uw bedrijf? Ga dan voor een epoxy vloer van Silikal. Wij leveren deze ijzersterke vloeren die ook vloeistofdicht zijn voor de beste prijzen en in de hoogste kwaliteit. Deze vloeren kunnen tevens voorzien worden van elke gewenste RAL kleur. Epoxyvloeren zijn erg geschikt voor bedrijven die hoge eisen stellen aan de vloer en het belangrijk vinden dat de vloer absoluut geen chemicaliën en vloeistoffen mag doorlaten.

Een ervaren leverancier van bedrijfsvloeren

Silikal is geen beginneling in het aanleggen van bedrijfsvloeren. Wij hebben een ruime ervaring en weten voor elk bedrijf vrij snel het beste advies uit te brengen voor de meest geschikte vloer. Wanneer wij denken dat een goedkopere coatingvloer ruimschoots kan volstaan dan geven we dat advies ook eerlijk aan u. Stellen wij vast dat de epoxyvloeren inderdaad de juiste optie zijn voor u dan zorgen wij ervoor dat u ook echt de vloer krijgt die helemaal voldoet aan de eisen van uw bedrijf.

Wat zijn de kenmerken van onze epoxyvloeren

Hieronder kunt u de meest belangrijke kenmerken lezen van onze epoxyvloeren

  • Harder dan bijvoorbeeld een polyurethaan vloer
  • Hoge stoot en slagvastheid
  • Zeer slijtvast
  • Computervloer met geleiding(ESD)
  • In elke RAL kleur leverbaar
  • Antislip uitvoering mogelijk
  • Hoge belastbaarheid
  • Bestand tegen chemicaliën

epoxyvloeren

Naadloze vloeren met hoge slijtvastheid

Epoxyvloeren zijn buitengewoon slijtvast. De vloerdikte van deze vloeren bedraagt gemiddeld 2 tot 6 mm en zijn erg gemakkelijk schoon te maken. De vloeren zijn snel aangelegd wat betekent dat uw bedrijf zo kort mogelijk uit productie is.

In verschillende uitvoeringen leverbaar

Onze epoxyvloeren zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. Wij kunnen de vloeren als coatingvloer leveren in 2 of 3 rollagen maar ook als gietvloer. Wij leveren ook ESD geleidende epoxy gietvloeren speciaal voor computerruimtes die een laagdikte hebben van ongeveer 2 mm.

Bestand tegen chemicaliën en vloeistoffen

Epoxyvloeren staan erom bekend dat het uitstekende vloeistofdichte vloeren zijn. Ze zijn bestand tegen olie, zuren, logen en heet water. De vloeren zijn dan ook erg gemakkelijk in onderhoud en simpel schoon te maken.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten van de mogelijkheden van onze epoxyvloeren? Neem dan contact op met ons voor een vrijblijvend advies. Wij komen graag bij u langs om u meer informatie te geven van deze slijtvaste vloeren. U krijgt dan meteen van ons een geheel vrijblijvende offerte voor de best denkbare vloer.

epoxyvloeren1

epoxyvloeren2