Een top leverancier voor bedrijfsvloeren

Bent u op zoek naar een top klasse leverancier voor bedrijfsvloeren in Dendermonde? Neem dan contact op met Silikal. Wij leveren Acrylaatvloeren, coatingvloeren, polyurethaan vloeren en vloeistofdichte vloeren van top kwaliteit en garanderen u dat u een vloer krijgt van ons die perfect is afgestemd op de werkzaamheden binnen uw bedrijf.

Vloeren die geen olie en zuren doorlaten

Silikal levert acrylaatvloeren en epoxyvloeren die geen druppel olie doorlaten. Deze vloeren zijn ook bestand tegen zuren en logen. Het mag duidelijk zijn dat deze vloeistofdichte vloeren uitermate geschikt zijn voor bedrijven die met olie en chemicaliën te maken hebben. Wij leveren deze vloeren in Dendermonde voor de beste prijzen.

Vloeren met design en kleur

Wij leggen ook de vloer met een kleur voor u aan. Onze polyurethaan vloeren zijn geschikt om in te kleuren met een design. Onze epoxyvloeren, die bijzonder slijtvast zijn, kunnen ook van een kleur worden voorzien. Maak van de vloer van uw bedrijf in Dendermonde net iets meer door er kleur in te brengen.

Uw vloeren weer egaal en in topconditie

Wij kunnen ook egalisatievloeren leveren die uw bestaande vloer weer helemaal glad maken. Tevens kunnen wij de bestaande vloeren van uw onderneming in Dendermonde repareren met reparatiemortels.

Dendermonde

Andere opties voor uw vloeren

Wij leveren niet alleen kunststof vloeren. Wij leveren ook woonbeton. Met deze betonvloeren, die bestaan uit een mengsel van beton en kunststof, krijgt u een ijzersterke vloer die geschikt is voor woning en kantoor. Wij leveren ook troffelvloeren, die bestaan uit steentjes en oplosmiddel vrije harsen.

Neem contact op voor een advies

Wij komen graag bij u langs in Dendermonde voor een gratis en geheel vrijblijvend advies. Wij informeren u dan over de mogelijkheden van onze acrylaatvloeren en de voordelen van onze top klasse epoxyvloeren. Wij geven u dan een geheel vrijblijvende offerte. Verzeker uzelf van een top klasse vloer voor uw bedrijf in Dendermonde aangelegd door ons.

Uw partner in bedrijfsvloeren voor in Dendermonde

Bent u in Dendermonde op zoek naar een leverancier in vloeren? Neem contact op met Silikal voor onder andere industrievloeren, bedrijfsvloeren en winkelvloeren. Zo realiseren wij epoxyvloeren, troffelvloeren, polyurethaan vloeren, coatingvloeren en betonvloeren voor jarenlang gebruik. Voor het egaliseren van uw vloeren bieden we reparatiemortels aan. Onze vloeren zijn uiterst kwalitatief doch betaalbaar. Daarnaast zorgen wij ervoor dat ze perfect passen bij uw bedrijfswerkzaamheden. Welke vloer wenst u in Dendermonde?

Profiteer van de voordelen van onze vloeren

Of u nou kiest voor onze epoxyvloeren, coatingvloeren, betonvloeren, polyurethaan vloeren of troffelvloeren, wij verzekeren u van de beste kwaliteit. Vertel ons welke eigenschappen uw industrievloeren, bedrijfsvloeren of winkelvloeren moeten dragen, dan houden wij daar rekening mee in ons advies aan u en de productie van onze vloeren. Zo raden wij onze troffelvloeren aan, als uw vloeren bestand moeten zijn tegen hoge belasting. En kies voor onze acrylaatvloeren of epoxyvloeren, als uw nieuwe vloeren gegarandeerd vloeistofdicht moeten zijn. Voor het egaliseren van uw vloer, kunt u onze reparatiemortels aanschaffen. Kortom, wij zijn uw complete partner voor uw vloeren in Dendermonde.

Schakel ons in voor uw industrievloeren of winkelvloeren in Dendermonde

Wilt u uw pand in Dendermonde laten verrijken met vloeistofdichte, duurzame en slijtvaste polyurethaan vloeren, coatingvloeren, betonvloeren, epoxyvloeren of troffelvloeren? Bij ons bent u aan het juiste adres voor sterke winkelvloeren, bedrijfsvloeren en industrievloeren. Bel naar +32471-414411 of stuur een e-mail naar info@silikalbelgie.be. Wij horen graag welk type bedrijfsvloeren, industrievloeren of winkelvloeren wij mogen aanleggen in Dendermonde.