De beste vloeren voor woning en bedrijf

Heeft u een vloer nodig voor uw woning of bedrijf in De Haan en zoekt u een specialist die top klasse acrylaatvloeren kan aanleggen voor de beste prijs? Neem dan contact op met Silikal. Wij leveren verschillende coatingvloeren zoals epoxyvloeren en andere egalisatievloeren zoals polyurethaan vloeren. Wij komen graag bij u langs in De Haan om u de mogelijkheden te laten zien die wij in huis hebben.

De specialist in kunststof vloeren

Wij zijn vooral de specialisten van kunststof vloeren zoals acrylaatvloeren en epoxyvloeren. Deze vloeren hebben allemaal hun voordelen zoals de acrylaatvloeren en epoxyvloeren die bekend staan als vloeistofdichte vloeren. Bij slijtvastheid zijn vooral de troffelvloeren uitermate geschikt.

Een vloer met een speciaal design

Wilt u een vloer met een speciaal design voor uw kantoor in De Haan? Dan zijn de polyurethaan vloeren de beste keuze. Deze vloeren kunnen voorzien worden van een kleur waarmee u verschillende accenten kan aanleggen.

Verschillende vloeren voor elke toepassing

Wij leveren vloeren voor bedrijven in de industrie, bakkerijen, slagerijen en nog veel meer. Onze troffelvloeren zijn van de allerbeste kwaliteit. Deze vloeren bestaan uit steenkorrels die met epoxy verlijmd worden. Laat Silikal bij u in De Haan langskomen om ook in uw bedrijf of woning de beste vloer aan te leggen.

De-Haan

Welke andere vloeren leveren wij allemaal

Wij kunnen ook betonvloeren leggen. Vooral het woonbeton, wat een combinatie is van kunststof en beton, is uitermate geschikt voor een woning en kantoor. Wij leveren ook reparatiemortels om een beschadigde vloer op te knappen.

Neem contact op voor een messcherpe offerte

Zoekt u een leverancier in De Haan die de beste egalisatievloeren en polyurethaan vloeren kan leveren? Neem dan snel contact op met ons voor een messcherpe offerte. Wij komen graag bij u langs in De Haan om samen met u de vloer uit te zoeken die het beste bij uw woning of bedrijf past.

Voor alle soorten bedrijfsvloeren in De Haan

Als u nieuwe winkelvloeren, industrievloeren of bedrijfsvloeren wenst in De Haan, is het verstandig contact op te nemen met Silikal. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van coatingvloeren, troffelvloeren, epoxyvloeren, betonvloeren en polyurethaan vloeren voor langdurig en veelvuldig gebruik. Ook bieden we reparatiemortels aan, voor het egaliseren van uw vloeren. Uiteraard zorgen wij ervoor dat onze kwalitatieve vloeren perfect aansluiten bij uw bedrijfswerkzaamheden in De Haan.

Ontdek de voordelen van onze vloeren

Bij ons bent u verzekerd van hoogstaande kwaliteit. Ongeacht of u nou kiest voor onze polyurethaan vloeren, betonvloeren, epoxyvloeren, coatingvloeren of troffelvloeren. Voordat wij uw gewenste bedrijfsvloeren, industrievloeren of winkelvloeren gaan realiseren, horen wij graag aan welke eigenschappen deze moeten voldoen. Zo maken wij graag troffelvloeren, als uw vloeren tegen hoge belasting bestand moeten zijn. En voor een compleet vloeistofdichte vloer, zit u goed bij onze epoxyvloeren of acrylaatvloeren. Wilt u uw vloer in De Haan wat verder egaliseren? Vraag ons dan naar onze reparatiemortels. U begrijpt, in ons vindt u uw complete partner op het gebied van vloeren.

Laat ons uw industrievloeren of winkelvloeren realiseren in De Haan

Voor nieuwe troffelvloeren, polyurethaan vloeren, betonvloeren, coatingvloeren of epoxyvloeren voor uw pand in De Haan, bent u bij Silikal aan het juiste adres. Wij realiseren graag vloeistofdichte, slijtvaste en duurzame bedrijfsvloeren, winkelvloeren of industrievloeren voor u. Bel direct naar +32471-414411 of stuur een mail naar info@silikalbelgie.be. Dan beschikt u straks in De Haan ook over bedrijfsvloeren, winkelvloeren of industrievloeren met een zeer lange levensduur.