Top klasse coatingvloeren voor de beste prijs

Heeft u plannen om een nieuwe vloer aan te laten leggen in uw bedrijf en heeft u geen eisen dat de vloer een hoge belasting moet kunnen verdragen? Dan zijn de coatingvloeren van Silikal een uitstekende keuze. Wij kunnen deze vloeren aanleggen voor de beste prijzen en kunnen de vloeren tevens voorzien van een anti sliplaag. Onze coatingvloeren bestaan uit twee of drie lagen en zijn zeer gemakkelijk schoon te maken. Lees verder voor meer informatie of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend advies.

Een topper in bedrijfsvloeren

Silikal is al vele jaren actief als leverancier van top klasse bedrijfsvloeren. Wij hebben in al die jaren veel ervaring opgedaan en weten voor veel bedrijfstakken al vaak meteen welke vloer het meest geschikt is. Wij komen graag bij onze klanten langs om een geheel vrijblijvend advies te geven voor de beste vloer die het meest geschikt is. En onze vakmensen zorgen ervoor dat de coatingvloeren vakkundig worden aangelegd om zeker te zijn van het beste resultaat.

Een allround specialist voor bedrijfsvloeren

Wij leveren niet alleen coatingvloeren maar nog veel meer. Wij leveren o.a. epoxyvloeren die een zeer hoge duurzaamheid hebben en polyurethaan vloeren die van een kleur kunnen worden voorzien. Wij leveren ook troffelvloeren die een combinatie zijn van oplosmiddel vrije harsen en kwarts steenslag. Deze vloeren blinken uit in hun slijtvastheid. Verder zijn wij ook specialist in het verzorgen van reparaties van bestaande vloeren. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn bij ons.

  • Troffelvloeren
  • Acrylaatvloeren die vloeistofdicht zijn
  • Epoxyvloeren voor een hoge duurzaamheid
  • Polyurethaan vloeren
  • Egalisatievloeren
  • Woonbeton
  • Vloeistofdichte vloeren
  • Betonvloeren
  • Reparatiemortels

Makkelijk te onderhouden vloeren

Coatingvloeren zijn erg gemakkelijk te onderhouden. Dit komt ook omdat de vloeren erg weinig vuil aantrekken. Het maakt de vloeren buitengewoon geschikt voor parkeergarages, magazijnvloeren en andere algemene ruimtes waar geen eisen gesteld worden zoals een zware belasting. In combinatie met de prijs is de vloer uitstekend geschikt voor een breed aantal bedrijven.

coatingvloeren

Neem contact op voor een offerte

Wilt u meer weten van onze coatingvloeren? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden. Wij komen graag bij u langs om u meer informatie te geven en u uit te leggen of de coatingvloeren inderdaad de beste keuze zijn voor uw bedrijf. En uiteraard krijgt u dan van ons een geheel vrijblijvende offerte voor een prachtige vloer voor uw bedrijf. Verzeker uzelf van de beste vloer voor uw parkeergarage of magazijn met een coating vloer aangelegd door onze vakmensen.

coatingvloeren1

coatingvloeren2