Bedrijfsvloeren optimaal afgestemd

Bent u op zoek naar een leverancier in Brussel die de beste bedrijfsvloeren kan aanleggen voor uw bedrijf? Neem dan contact op met Silikal. Wij leveren de beste epoxyvloeren die uitblinken in hun slijtvastheid, top klasse troffelvloeren die niet stuk te krijgen zijn en vloeistofdichte vloeren waar geen druppel olie doorheen dringt.

Uw vloeren ook voorzien van kleuren

Wij kunnen de vloeren van uw bedrijf in Brussel ook voorzien van kleuren. Vooral onze polyurethaan vloeren bieden wat dat betreft ruime mogelijkheden maar ook de epoxyvloeren kunnen voorzien worden van een kleur.

Slijtvaste vloeren voor het zware werk

Silikal levert in Brussel de vloeren die pas echt tegen een stootje kunnen. Epoxyvloeren en troffelvloeren staan erom bekend dat ze een grote last kunnen dragen en niet snel beschadigd raken. Voorzie uw bedrijf in Brussel van een slijtvaste vloer voor gegarandeerd probleemloos gebruik over vele jaren.

Andere vloeropties

Naast onze kunststof vloeren kunnen wij ook woonbeton leveren. Deze betonvloeren zullen zeker niet misstaan in uw woning of kantoor in Brussel. Verder leveren wij ook coatingvloeren die snel aangelegd kunnen worden en een goedkope oplossing zijn voor een algemene vloer voor uw bedrijf.

Brussel

Vloeren snel gerepareerd en geëgaliseerd

Wij kunnen de vloeren van uw bedrijf ook egaliseren en repareren. Onze egalisatievloeren zijn goed bruikbaar om een bestaande vloer weer helemaal strak te maken en onze reparatiemortels herstellen beschadigingen van uw huidige vloer.

Neem contact op voor een offerte

Wilt u meer weten van ons en wilt u een geheel vrijblijvende offerte van ons ontvangen? Neem dan contact op met ons. Wij komen dan bij u langs in Brussel om uw wensen door te nemen voor de vloer van uw bedrijf. Wij leggen u uit wat de voordelen zijn van onze acrylaatvloeren die geen olie en zuren doorlaten en wij laten u ook zien waarom polyurethaan vloeren zo geschikt zijn wanneer u kleuren nodig hebt voor uw vloeren.

Uw partner in bedrijfsvloeren voor in Brussel

Bent u in Brussel op zoek naar een leverancier in vloeren? Neem contact op met Silikal voor onder andere industrievloeren, bedrijfsvloeren en winkelvloeren. Zo realiseren wij epoxyvloeren, troffelvloeren, polyurethaan vloeren, coatingvloeren en betonvloeren voor jarenlang gebruik. Voor het egaliseren van uw vloeren bieden we reparatiemortels aan. Onze vloeren zijn uiterst kwalitatief doch betaalbaar. Daarnaast zorgen wij ervoor dat ze perfect passen bij uw bedrijfswerkzaamheden. Welke vloer wenst u in Brussel?

Profiteer van de voordelen van onze vloeren

Of u nou kiest voor onze epoxyvloeren, coatingvloeren, betonvloeren, polyurethaan vloeren of troffelvloeren, wij verzekeren u van de beste kwaliteit. Vertel ons welke eigenschappen uw industrievloeren, bedrijfsvloeren of winkelvloeren moeten dragen, dan houden wij daar rekening mee in ons advies aan u en de productie van onze vloeren. Zo raden wij onze troffelvloeren aan, als uw vloeren bestand moeten zijn tegen hoge belasting. En kies voor onze acrylaatvloeren of epoxyvloeren, als uw nieuwe vloeren gegarandeerd vloeistofdicht moeten zijn. Voor het egaliseren van uw vloer, kunt u onze reparatiemortels aanschaffen. Kortom, wij zijn uw complete partner voor uw vloeren in Brussel.

Schakel ons in voor uw industrievloeren of winkelvloeren in Brussel

Wilt u uw pand in Brussel laten verrijken met vloeistofdichte, duurzame en slijtvaste polyurethaan vloeren, coatingvloeren, betonvloeren, epoxyvloeren of troffelvloeren? Bij ons bent u aan het juiste adres voor sterke winkelvloeren, bedrijfsvloeren en industrievloeren. Bel naar +32471-414411 of stuur een e-mail naar info@silikalbelgie.be. Wij horen graag welk type bedrijfsvloeren, industrievloeren of winkelvloeren wij mogen aanleggen in Brussel.