De top klasse bedrijfsvloer

Heeft u een bedrijf in Brugge en bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw kantoren en bedrijfsruimte? Neem dan contact op met Silikal. Wij zijn al vele jaren de expert in het aanleggen van de beste bedrijfsvloeren zoals vloeistofdichte vloeren, epoxyvloeren met de hoogste slijtvastheid en polyurethaan vloeren. Wij leveren ook coatingvloeren, betonvloeren zoals woonbeton en troffelvloeren.

De vloeren met kleur bewerkt

Wilt u de vloeren van uw bedrijf in Brugge laten voorzien van een kleur? Dat kan uitstekend met onze polyurethaan vloeren. Met deze optie kunt u uw vloeren een accent geven die niet zal misstaan in uw kantoren. U kunt elke denkbare kleur uitkiezen voor deze vloer.

De vloeren die geen druppel vloeistof doorlaten

Wij leggen ook vloeistofdichte vloeren aan. Deze acrylaatvloeren en epoxyvloeren staan erom bekend dat ze hermetisch afsluiten waardoor de kans dat er vloeistof doordringt minimaal is. Wij kunnen uw bedrijf in Brugge voorzien van deze vloeistofdichte vloeren zodat u er zeker van bent dat er geen druppel vloeistof doorheen komt.

Wij repareren uw vloer ook

Silikal repareert regelmatig vloeren in Brugge met reparatiemortels. Met deze mortels kunt u weer een tijdje vooruit met de vloer. Wij kunnen ook egalisatievloeren aanleggen om de bestaande vloer beter bruikbaar te maken. Wilt u een snelle en goedkope opknapbeurt voor uw vloer dan zijn de coatingvloeren ook een mooi alternatief voor onze top klasse kunststof vloeren.

Brugge

Neem contact op voor een gratis advies

Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs in Brugge om een gratis en geheel vrijblijvend advies uit te brengen. Wij laten u graag de voordelen zien van onze coatingvloeren en epoxyvloeren en laten u ook met alle plezier de mogelijkheden zien van onze polyurethaan vloeren. Verzeker uzelf van een top klasse vloer voor uw bedrijf in Brugge door ons de klus op de vloer te laten klaren.

Voor alle soorten bedrijfsvloeren in Brugge

Als u nieuwe winkelvloeren, industrievloeren of bedrijfsvloeren wenst in Brugge, is het verstandig contact op te nemen met Silikal. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van coatingvloeren, troffelvloeren, epoxyvloeren, betonvloeren en polyurethaan vloeren voor langdurig en veelvuldig gebruik. Ook bieden we reparatiemortels aan, voor het egaliseren van uw vloeren. Uiteraard zorgen wij ervoor dat onze kwalitatieve vloeren perfect aansluiten bij uw bedrijfswerkzaamheden in Brugge.

Ontdek de voordelen van onze vloeren

Bij ons bent u verzekerd van hoogstaande kwaliteit. Ongeacht of u nou kiest voor onze polyurethaan vloeren, betonvloeren, epoxyvloeren, coatingvloeren of troffelvloeren. Voordat wij uw gewenste bedrijfsvloeren, industrievloeren of winkelvloeren gaan realiseren, horen wij graag aan welke eigenschappen deze moeten voldoen. Zo maken wij graag troffelvloeren, als uw vloeren tegen hoge belasting bestand moeten zijn. En voor een compleet vloeistofdichte vloer, zit u goed bij onze epoxyvloeren of acrylaatvloeren. Wilt u uw vloer in Brugge wat verder egaliseren? Vraag ons dan naar onze reparatiemortels. U begrijpt, in ons vindt u uw complete partner op het gebied van vloeren.

Laat ons uw industrievloeren of winkelvloeren realiseren in Brugge

Voor nieuwe troffelvloeren, polyurethaan vloeren, betonvloeren, coatingvloeren of epoxyvloeren voor uw pand in Brugge, bent u bij Silikal aan het juiste adres. Wij realiseren graag vloeistofdichte, slijtvaste en duurzame bedrijfsvloeren, winkelvloeren of industrievloeren voor u. Bel direct naar +32471-414411 of stuur een mail naar info@silikalbelgie.be. Dan beschikt u straks in Brugge ook over bedrijfsvloeren, winkelvloeren of industrievloeren met een zeer lange levensduur.