Top klasse vloeren voor bedrijf en woning

Heeft u een woning of een bedrijf in Blankenberge en wilt u nieuwe vloeren aan laten leggen? Neem dan contact op met Silikal. Wij zijn de specialisten in Blankenberge voor woning en bedrijf om de beste vloer aan te leggen. Wij leggen coatingvloeren, acrylaatvloeren, epoxyvloeren en polyurethaan vloeren aan van de allerbeste kwaliteit en doen dat ook nog eens voor de beste prijs.

Wij geven graag het beste advies

Silikal biedt een veelheid aan keuzes aan. Want wij geloven dat een vloer optimaal geschikt moet zijn voor uw woning of bedrijf in Blankenberge. Een bakkerij heeft nu eenmaal een andere vloer nodig dan een metaalbewerking bedrijf. Wanneer wij denken dat de coatingvloeren het meest geschikt zijn dan bieden wij dan ook deze keuze aan.

Een veelheid aan keuzes voor de beste vloer

Wij bieden een grote keuze aan voor de beste vloer die het meest optimaal geschikt is. Zo bieden wij epoxyvloeren aan wanneer de vloer slijtvast moet zijn en polyurethaan vloeren wanneer er kleur gebruikt moet worden. Wij leveren ook de mooiste betonvloeren die uitermate geschikt zijn voor uw kantoor in Blankenberge en acrylaatvloeren en epoxyvloeren die bekend staan als vloeistofdichte vloeren van top klasse.

Blankenberge

Ook voor reparaties en egalisaties

Wij leveren ook egalisatievloeren en kunnen uw vloer ook repareren met reparatiemortels. Daarnaast leggen wij ook regelmatig troffelvloeren aan. Deze laatste vloeren bestaan uit steenslag die met epoxy aan elkaar verlijmd zijn. Vergeet ook niet de mogelijkheid van een vloer van woonbeton. Deze vloeren zijn net zo sterk als beton maar geven een mooie uitstraling voor uw kantoor en woning in Blankenberge.

Neem contact op voor een afspraak

Wij komen graag bij u langs in Blankenberge voor een afspraak. Wij geven u dan een geheel vrijblijvend advies voor de meest geschikte vloer en u krijgt dan van ons een pracht offerte die u rustig kunt vergelijken met andere aanbiedingen.

Vind uw gewenste bedrijfsvloeren dichtbij Blankenberge

Voor nieuwe bedrijfsvloeren, winkelvloeren of industrievloeren in Blankenberge bent u aan het juiste adres bij Silikal België. Wij hebben al jaren ervaring in het realiseren van betonvloeren, polyurethaan vloeren, epoxyvloeren, coatingvloeren en troffelvloeren. Omdat wij uw gewenste vloeren exact laten aansluiten op uw bedrijfswerkzaamheden, beschikt u straks over vloeren voor langdurig en veelvuldig gebruik. Voor het repareren van uw vloeren in Blankenberge, bieden we reparatiemortels aan.

Dit zijn de voordelen van onze vloeren

Of wij nou troffelvloeren, polyurethaan vloeren, coatingvloeren, betonvloeren of epoxyvloeren voor u mogen verwezenlijken, al onze producten zijn van hoogstaande kwaliteit. Daarnaast helpen wij u graag aan precies die vloer die u nodig heeft. Vertel ons daarom aan welke eigenschappen uw gewenste bedrijfsvloeren, winkelvloeren of industrievloeren moeten voldoen. Is er sprake van een hoge belasting? Dan bieden onze troffelvloeren uitkomst. Moeten uw vloeren vloeistofdicht zijn? Laat ons dan epoxyvloeren of acrylaatvloeren voor u realiseren. Is het nodig uw vloer in Blankenberge te egaliseren? Dat kan zeer eenvoudig met onze reparatiemortels. Deze veelzijdige aanpak maakt van ons uw allround partner aangaande vloeren.

Schakel ons in voor winkelvloeren of industrievloeren in Blankenberge

Neem contact op met Silikal als u nieuwe betonvloeren, troffelvloeren, coatingvloeren, polyurethaan vloeren of epoxyvloeren wenst in Blankenberge. Onze industrievloeren, bedrijfsvloeren en winkelvloeren zijn duurzaam, slijtvast en vloeistofdicht. Maak een afspraak met ons door te bellen naar +32471-414411 of stuur een mail naar info@silikalbelgie.be. Wij voorzien uw pand in Blankenberge graag van de beste winkelvloeren, industrievloeren of bedrijfsvloeren.