Wonen en werken op beton is zo gek nog niet

Overweegt u nieuwe vloeren voor uw kantoren of uw woning en wilt u meer weten over woonbeton? Neem dan contact op met Silikal voor een vrijblijvend advies. Wij leveren deze betonvloeren en kunnen niets anders stellen dat deze vloeren uitstekend geschikt zijn om op te wonen en te werken. Deze betonvloeren zijn met de technieken van tegenwoordig uitstekend geschikt voor kantoren en woningen. Daarbij bieden de vloeren enkele belangrijke voordelen t.a.v. vloerverwarming en design. Lees verder over de mogelijkheden of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Een topper in allerlei top klasse vloeren

Silikal is de topper op het gebied van bedrijfsvloeren en speciale betonvloeren voor de particuliere woning. Wij zijn specialist in het leveren van vloeren van de hoogste kwaliteit zoals epoxy, acrylaat, polyurethaan en troffelvloeren. Ondanks het feit dat wij vooral voor het bedrijfsleven actief zijn vergeten wij de particulier niet. Ook voor woningen kunnen wij top klasse vloeren leveren.

Wij leveren nog veel meer vloeren

Naast de betonvloeren zijn er nog veel meer mogelijkheden bij ons. Wij leveren diverse kunsthars vloeren en repareren vloeren ook indien dat nodig is. Lees hieronder wat wij allemaal kunnen leveren.

  • Egalisatievloeren
  • Woonbeton
  • Reparatiemortels
  • Vloeistofdichte vloeren
  • Acrylaatvloeren
  • Coatingvloeren
  • Epoxyvloeren
  • Polyurethaan vloeren
  • Troffelvloeren

betonvloeren

De voordelen van betonvloeren voor woning en kantoor

Betonvloeren bieden voordelen tegenover andere vloeren zoals plavuizen, parket en laminaat. Zo kunnen wij de vloeren tegelijk storten met de aanleg van vloerverwarming. Daarbij komt dat beton een materiaal is dat de warmte van uw vloerverwarming goed kan vasthouden. U krijgt met betonvloeren in huis en kantoor dus niet snel koude voeten. Niet onvermeld mag blijven dat deze vloeren ook waterdicht gemaakt kunnen worden wat ze uitstekend geschikt maakt voor de keuken en badkamer.

Uw betonvloer van design voorzien

U heeft er misschien niet aan gedacht maar woonbeton is uitstekend geschikt om er een design in aan te brengen. De mogelijkheden hiervoor zijn enorm en de resultaten mogen er ook zijn. Wij kunnen uw betonvloeren een uitstraling geven die er zijn mag.

Neem contact op voor een offerte

Wilt u meer informatie over onze woonbeton vloeren? Neem dan contact op met ons voor een geheel vrijblijvend advies. Wij kunnen u de voordelen uitleggen van ons woonbeton en wij overtuigen u graag van het comfort dat u zult ervaren van deze fantastische vloeren. Uiteraard wilt u ook graag weten wat deze vloeren kosten en daarom krijgt u van ons een geheel vrijblijvende messcherpe offerte voor de mooiste betonvloer in uw kantoor of woning.