Vloersoorten voor de bakkerijbranche

Silikal heeft voor vele branches verschillende soorten vloeren. Zo hebben wij ook voor bakkerijvloeren vele keuzemogelijkheden. Al vele jaren lang hebben reactieharsvloeren hun waarde bewezen in de bakkerijbranche. Dat ze een naadloze coating hebben en vloeistofdicht zijn is voordelig voor de hygiëne, wat weer van pas komt in een bakkerij.

Hygiëne

In deze branche is het natuurlijk van belang dat de werkplaats schoon is. Het reinigen van de bakkerijvloeren is simpel, snel en grondig te doen. De vloeren kunnen komvormig worden gemaakt. Dit is voordelig omdat bacteriën hierdoor geen kans krijgen om zich ergens op te hopen.

Kwaliteitsvloer

Onze bakkerijvloeren kunt u zonder problemen met hardnekkige reinigingsmiddelen behandelen.
Het werken met zuren, vetten of zouten laat geen sporen op de vloer achter. Tevens is hij bestand tegen zware belasting van heftrucks, machines, containers. Zo ontstaan er geen gaten of scheuren waar vuil in kan gaan zitten. Dit alles helpt erbij uw bakkerij schoon te houden, zo kunt u onbezorgd werken.

Mogelijke vloersoorten

Als u zich afvraagt welke producten geschikt zijn voor uw bakkerijvloer kunt u vrijblijvend contact opnemen. Wij denken graag met u mee en geven advies op maat.

bakkerijvloeren

bakkerijvloeren1

bakkerijvloeren2

bakkerijvloeren3