De beste vloeren van beton en kunststof

Bent u op zoek naar een betere vloer voor uw bedrijf in Antwerpen? Of heeft u plannen om een nieuw pand neer te zetten voor een onderneming? Neem dan contact op met Silikal voor de beste bedrijfsvloeren. Wij leveren coatingvloeren, epoxyvloeren, betonvloeren en polyurethaan vloeren van de allerbeste kwaliteit en garanderen u dat u de vloer voor uw onderneming in Antwerpen krijgt die optimaal is afgestemd op uw bedrijfswerkzaamheden.

De beste vloeistofdichte vloeren voor bedrijven

Acrylaatvloeren en epoxyvloeren staan erom bekend dat het vloeistofdichte vloeren zijn. Er dringt geen druppel olie doorheen wanneer wij de vloer vakkundig hebben neergelegd. Deze vloeren zijn uitermate geschikt voor garagebedrijven.

Troffelvloeren voor een maximale belasting

Bent u op zoek naar een leverancier in Antwerpen die een vloer kan leveren die bestand is tegen de hoogste belasting? Laat dan troffelvloeren aanleggen door Silikal. Onze troffelvloeren, die bestaan uit steenslag en oplosmiddel vrije harsen, hebben een bijzonder hoge slijtvastheid.

Betonvloeren blijven nog steeds in trek

U denkt er misschien niet zo snel aan maar wonen en werken op beton is wel degelijk mogelijk. Wij leveren woonbeton vloeren die geschikt zijn voor kantoor en woning.

Antwerpen

Uw vloeren weer strak en egaal

Heeft de toplaag van uw vloer een strakkere afwerking nodig dan het nu heeft. Denk dan aan de egalisatievloeren van ons. Wij maken de vloer van uw bedrijf in Antwerpen weer helemaal egaal. Wij kunnen uw vloeren ook repareren met reparatiemortels wanneer er beschadigingen in de vloer zitten.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer weten van onze vloeren? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Wij komen bij u langs in Antwerpen om u de voordelen uit te leggen van onze top klasse vloeren. Wij kunnen u uitleggen wanneer onze acrylaatvloeren de beste keuze zijn of wanneer de epoxyvloeren juist meer geschikt zijn. Laat ons de vloer aanleggen in uw bedrijf in Antwerpen voor jaren probleemloos gebruik.

Uw specialist in bedrijfsvloeren voor in Antwerpen

Zoekt u een leverancier in kwalitatieve vloeren voor in Antwerpen? Silikal levert onder andere industrievloeren, epoxyvloeren, coatingvloeren en winkelvloeren. Maar ook voor polyurethaan vloeren, betonvloeren, troffelvloeren en reparatiemortels bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag aan een kwalitatieve doch betaalbare bedrijfsvloer. Wij zorgen ervoor dat uw gewenste vloer perfect is afgestemd op uw bedrijfswerkzaamheden. Laat ons vandaag nog weten welke vloer u wenst in Antwerpen.

Ontdek de voordelen van onze vloeren

Of u ons nou inschakelt voor de productie van betonvloeren, epoxyvloeren, polyurethaan vloeren, coatingvloeren of troffelvloeren, wij zorgen altijd voor een hoogstaande kwaliteit. Wij horen graag waar uw vloeren aan moeten voldoen, zodat wij de juiste bedrijfsvloeren, industrievloeren of winkelvloeren voor u kunnen realiseren. Moet uw vloer bestand zijn tegen hoge belasting? Kies dan voor troffelvloeren. Als het belangrijk is dat uw vloeren vloeistofdicht zijn, bieden acrylaatvloeren en epoxyvloeren juist uitkomst. Voor een mooie egale vloer bieden wij onze reparatiemortels aan. Aan welke eigenschappen moeten uw vloeren in Antwerpen voldoen?

Kies voor onze winkelvloeren in Antwerpen

Heeft u in Antwerpen interesse in slijtvaste, vloeistofdichte en sterke epoxyvloeren, polyurethaan vloeren, betonvloeren, coatingvloeren of troffelvloeren? Laat ons kwalitatieve bedrijfsvloeren of industrievloeren voor u realiseren. Benader ons via +32471-414411 of stuur een e-mail naar info@silikalbelgie.be. Wij komen graag uw gewenste industrievloeren, winkelvloeren of bedrijfsvloeren vloeren aanleggen in uw bedrijf in Antwerpen.