De specialist in bedrijfs- en winkelvloeren regio Aalter

Heeft u een advies nodig voor een nieuwe vloer voor uw winkel of bedrijf in Aalter? Neem dan contact op met Silikal. Wij verzorgen de beste bedrijfsvloeren zoals epoxyvloeren, acrylaatvloeren, polyurethaan vloeren, egalisatievloeren, coatingvloeren en betonvloeren. Wij garanderen voor elke vloer dat deze optimaal geschikt zal zijn voor uw bedrijf en zorgen ervoor dat de vloer professioneel gelegd zal worden door onze vakmensen. Wij kunnen tevens uw bestaande vloeren van uw bedrijf in Aalter repareren met reparatiemortels.

Acrylaatvloeren voor uw bedrijf in Aalter

Voor sommige bedrijven is het een voorwaarde dat de vloer absoluut geen vloeistof mag doorlaten. Deze vloeistofdichte vloeren worden o.a. veel gebruikt bij garagebedrijven. Silikal kan de acrylaatvloeren in uw bedrijf in Aalter aanleggen waar geen olie, zuur en loog doorheen zal komen. Ook de epoxyvloeren zijn waterdicht.

Robuuste troffelvloeren

Wij leveren ook troffelvloeren. Deze vloeren bestaan uit een combinatie van steenkorrels en oplosmiddel vrije harsen. Met troffelvloeren krijgt u een ijzersterke vloer die veel kan verdragen. Deze vloeren zijn gemiddeld 5 tot 10 mm dik.

Betonvloer of woonbeton vloer in Aalter

Als u niet voor de kunststof vloeren wilt gaan die wij aanbieden dan hebben wij een aantal alternatieven voor u. U kunt bijvoorbeeld voor uw kantoor kiezen voor woonbeton. Deze betonvloeren zijn een combinatie van kunststof en beton en zijn zeer geschikt voor uw kantoren in Aalter.

Aalter

Winkel-, bedrijfs-, of werkplaatsvloer? Schakel de bedrijfsvloeren specialist in!

Wilt u meer weten van ons? Maak dan een afspraak door contact met ons op te nemen. Wij komen dan bij u langs in Aalter om u een geheel vrijblijvend advies te geven voor de vloeren van uw bedrijf. Wij leggen u uit wanneer onze epoxyvloeren de beste keuze zijn en wanneer onze troffelvloeren de meest geschikte zijn. Met een vloer van ons bent u er altijd zeker van dat u de beste vloer krijgt optimaal afgestemd op uw bedrijf in Aalter.