Bedrijfsvloeren in Aalst voor elke branche

Bent u op zoek naar een betere vloer voor uw bedrijf of winkel in Aalst? Neem dan contact op met Silikal voor de beste bedrijfsvloeren. Wij leveren betonvloeren, polyurethaan vloeren, troffelvloeren en coatingvloeren. Wij kunnen voor elke branche de beste vloer leveren en deze optimaal geschikt maken voor uw bedrijf in Aalst.

Ruim aanbod aan gietvloeren

Silikal is vooral de specialist voor gietvloeren voor winkels en bedrijven. Wij leveren acrylaatvloeren en epoxyvloeren die bekend staan als vloeistofdichte vloeren en epoxyvloeren die een bijzonder hoge slijtvastheid hebben. Wij leggen ook polyurethaan vloeren aan die van kleuren kunnen worden voorzien. Voor al onze gietvloeren garanderen wij top kwaliteit zodat u er zeker van bent dat uw bedrijf in Aalst de vloer krijgt die optimaal past bij de werkzaamheden.

Kwalitatieve reparatiemortels

Wij gebruiken top klasse reparatiemortels om uw huidige vloeren te herstellen na eventuele beschadigingen. Wij kunnen de vloeren van uw bedrijf in Aalst ook egaliseren. Onze egalisatievloeren zijn een snel en goedkoop alternatief wanneer u de huidige vloer wilt laten opknappen.

Betonvloer voor uw bedrijf in Aalst

U heeft bij ons nog een aantal opties wanneer u niet voor onze kunststof vloeren wilt gaan. Wij leveren woonbeton dat uitstekend geschikt is voor kantoren en huiskamers en wij leveren troffelvloeren die grote belastingen kunnen dragen en zeer duurzaam zijn. Deze troffelvloeren bestaan uit steenkorrels en oplosmiddel vrije harsen.

Aalst

Een bedrijfs- of winklevloer in Aalst? Maak een afspraak met de specialist!

Wij komen graag bij u langs in Aalst om u de voordelen van onze top klasse vloeren te laten zien. Wij leggen u de voordelen uit van onze epoxyvloeren die maximaal belast kunnen worden en leggen u uit wanneer onze coatingvloeren de beste keuze zijn. Met onze vloeren bent u er zeker van dat u een top klasse vloer krijgt voor uw bedrijf in Aalst.